Acasă Economic Cea mai simplă metodă prin care să iei un laptop ieftin

Cea mai simplă metodă prin care să iei un laptop ieftin

183
DISTRIBUIȚI

Vrei să îți înlocuiești laptopul bătrân care deja suflă flăcări pe ventilator, dar nu vrei să dai o avere pe unul nou? Sper că ai luat în considerare cea mai simplă metodă prin care să ai un laptop ieftin nou sau aproape nou la un preț modest.

Probabil întotdeauna ai văzut, când ai vizualizat un produs pe care voiai să îl cumperi, că există și o variantă care este de cele mai multe ore cu 20-30% sau câteodată chiar și cu 50-60% mai ieftină decât un produs nou.

Dacă acea reducere de preț ți-a sărit în ochi, atunci cel mai probabil te-ai uitat la un produs de același fel ca cel pe care-l vizualizai, numai că era vorba despre un produs resigilat.

Ce sunt produsele resigilate?

În primul rând, produsele resigilate nu sunt produse „refurbished” sau „recondiţionate”, pentru că nu li s-au efectuat reparaţii sau înlocuiri de componente. În al doilea rând, produsele resigilate nu sunt produse „renew”, pentru că au fost primite de la producător în ambalaje originale şi au fost ulterior resigilate. Mai mult, produsele resigilate nu sunt produse „second hand”, pentru că majoritatea nu au fost utilizate sau perioada utilizării nu a depăşit 30 zile.

Ce sunt produsele resigilate? Acestea sunt produse noi, în stare perfectă de funcţionare, ale căror ambalaje originale au fost desigilate.

De ce să cumperi produse resigilate?

Dacă până acum ai fost sceptic în a cumpăra produse resigilate, îți vom da câteva motive pentru care ai putea lua în considerare să faci acest lucru de acum încolo.

În primul rând, pentru că produsele resigilate au preţul semnificativ redus față de produsul nou. Reducerile pot depăși câteodată chiar și 50%. Mai mult, poţi cumpăra acelaşi produs la un preţ mai mic sau poţi cumpăra un produs mai bun în acelaşi buget disponibil.

De asemenea, nu există nicio diferenţă între un produs sigilat şi unul resigilat în ceea ce priveşte calitatea sau funcţionalitatea.

Totodată, fiind testate bucată cu bucată, este mai puţin probabil ca un produs resigilat să se întoarcă în service cu probleme. Producătorii sau comercianții nu acceptă de obicei înapoi produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Cei care au cumpărat produse resigilate s-au convins de avantaje şi au rămas fideli acestei game de produse. Știi exact ce cumperi, în dreptul fiecărui produs fiind specificată de obicei starea acestuia chiar înainte de a fi resigilat.

Dacă ai cumpărat totuși produsul resigilat și nu ai fost convins de el, nu e nicio problemă, deoarece poți returna acest produs și să îți iei banii înapoi. Ofera de produse resigilate a apărut în România odată cu reglementarea vânzării de astfel de produs prin legea de retur. Potrivit  acesteia, dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Clientul are dreptul să nu invoce niciun motiv pentru retur și nu va suporta alte costuri decât cele de livrare.

Merită să faci acest lucru și în cazul unui laptop ieftin? Noi îți recomandăm măcar să încerci.

Dacă încă nu te-am convins, am făcut mai jos o scurtă selecție de laptopuri resigilate asupra cărora ai putea să arunci o privire.

Laptop ieftin 2 în 1 ASUS T101HA-GR004T

Pro:

– finisaj foarte plăcut la atingere

– ecranul are culori plăcute

– sunet clar și tare

– conectarea dock-ului foarte ușoară datorită magnetului

– nu se încălzește, chiar dacă este folosit intens

– pornește extrem de repede

– bateria excelentă

Contra:

– conceput mai mult pentru browsing/filme

– memoria RAM mică

– memoria flash mică

– durată lungă de încărcare

– un singur port USB

Laptop ieftin HP 15-ra060nq

Pro:

– bun pentru utilizare cotidiană (internet, filme, office, e-mail)

– sunetul se aude bine când e așezat pe o suprafață plană, având difuzoarele pe spate

– bateria ține suficient

Contra:

– puțin fragil, tastele se zgârie ușor

Comentarii

comentarii