Acasă Eveniment Cei doi copii dispăruți de aseară în Caraș Severin au fost găsiți,...

Cei doi copii dispăruți de aseară în Caraș Severin au fost găsiți, pe marginea DN6, la câțiva kilometri de casă

716
DISTRIBUIȚI

Cei doi frați, Florin şi surioara lui Maria, cu vârste de 5 şi 3 ani, care au dispărut de acasă seara trecută, din satul Globurău, comuna Mehadia, judeţul Caraş Severin, au fost găsiți. Un şofer i-a văzut pe marginea DN 6, la câţiva kilometri de casă.

Cei doi frați dispăruți de aseară în Caraș Severin au fost găsiți. Erau în padure, la câțiva kilometri de casă

“Copiii au fost găsiți, în urmă cu 5 minute. Au fost preluați de polițiști.

Un participant la trafic i-a văzut pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova, a sunat la 112 și imediat au ajuns colegii la fața locului și i-au preluat. La o distanță de 8 km de locul dispariției au fost găsiți”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Micuții vor fi transportați într-un Centru de Permanență din Herculane, părinții lor aflându-se în prezent la Poliție.

“Copiii vor ajunge la centrul nostru în regim de urgență, unde vom evalua situația copiilor și dacă se impune vor rămâne aici la noi.

Vom găsi asistenți maternali pentru cei doi copii”, a explicat Elena Amozi, director Protecția Copilului din cadrul DGASPC Caraș-Severin, pentru Antena 3.

Poliţiştii din Mehadia, judeţul Caraş – Severin au fost sesizaţi de dispariţia celor doi fraţi, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.10.
 
Cei doi fraţi se numesc Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani şi se jucau în curtea casei când, la un moment dat, au plecat de acasă.
 
Imediat sute de poliţişti, jandarmi, pompieri s-au mobilizat şi au pornit în căutarea lor. Joi dimineaţă s-a alăturat căutărilor şi un elicopter IGAV.

Comentarii

comentarii