Acasă Eveniment Cei mai proști hoți din România. Au încercat să aplice metoda ”accidentul”...

Cei mai proști hoți din România. Au încercat să aplice metoda ”accidentul” la un dispecerat de poliție din vestul țării

815
DISTRIBUIȚI

Au pus la cale să dea lovitura prin metoda „accidentul” și totul era pregătit în cele mai mici detalii. Doar că nu le-a ieșit așa cum și-au dorit. Acum sunt considerați cei mai proști hoți din România 16

Au pus la cale să dea lovitura prin metoda „accidentul” și totul era pregătit în cele mai mici detalii. Doar că nu le-a ieșit așa cum și-au dorit dintr-o greșeală. Acum sunt considerați cei mai proști hoți din România.

Motivul? „Victimă” trebuia să le cadă chiar dispeceratul de Poliție.

Totul s-a întâmplat în februarie 2017, când la dispeceratul Poliţiei Oţelu Roşu a sunat un bărbat care i-a spus ofiţerului de serviciu că fiul acestuia a fost implicat într-un accident rutier, fiind în stare gravă, iar pentru salvarea vieţii acestuia este necesară punerea la dispoziţie a unei sume mari de bani. Escrocul i-a spus poliţistului că fiul său urmează a fi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Realizând că tocmai a fost contactat de un escroc care încearcă să îl înşele prin metoda „accidentul”, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Oţelu Roşu a intrat în joc, punând la cale, împreună cu colegii săi, flagrantul, scrie Adevărul.

Comentarii

comentarii