Acasă Actualitate Cel mai amplu festival de health & fitness, #BeHealthy Festival powered by...

Cel mai amplu festival de health & fitness, #BeHealthy Festival powered by World Class, sâmbătă, la Timișoara

1737
DISTRIBUIȚI

În România, doar 5 din 100 de persoane merg la sala de sport. Cel mai recent Eurobarometru (martie 2018) arată că România este depășită doar de Bulgaria în lipsa de oportunități locale de sport și de mișcare. Doar 35% dintre românii care practică o formă de exerciții fizice o fac pentru sănătate, comparativ cu țările nordice, unde procentul ajunge la 83%!

World Class transformă aceste provocări în oportunități organizând cel mai amplu festival urban de health & fitness, #BeHealthy Festival, prin care vrea inspire și să motiveze din ce în ce mai mulți români să fie mai activi, mai des și să adopte un stil sănătos de viață.

#BeHealthy este, de fapt, o chemare la acțiune pentru a trăi o viață sănătoasă, o abordare holistică menită să transforme sănătatea într-o rutină zilnică. Iar sâmbătă, 23 iunie, în Piața Operei, între orele 9:00-18:00, ce mai iubiți antrenori World Class ridică pulsul Timișoarei cu un mix de fitness, sport și distracție într-o atmosferă vibrantă, pe ritmuri electrizante, care dau dependență.

World Class se dedică în totalitate obiectivului de a educa, inspira și influența românii să aleagă un stil de viață sănătos. Mesajul #BeHealthy este transmis, de asemenea, prin festivalul urban de health & fitness #BeHealthy, care are loc în marile orașe din România și prin deschiderea de noi centre World Class în zone cu trafic intens, pentru a se potrivi stilului de viață al oamenilor activi.

“Vrem să îi inspirăm pe români să fie mai activi mai des pentru a-și îmbunătăți stilul de viață și sănătatea. Despre asta este și Festivalul #BeHealthy. Oferind comunităților noastre posibilitatea de a explora și testa programele și clasele noastre, de a interacționa cu experții noștri în domeniul sănătății și fitnessului, încurajăm din ce în ce mai mulți români să se alăture mișcării #BeHealthy. O mișcare pentru mai multă mișcare și un stil de viață sănătos. Astăzi suntem aproape 60.000 de membri World Class și 190.000 de fani pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, ne extindem potențialul prin partenerierea cu evenimente sportive și consolidarea conceptului #BeHealthy, aducând oportunitățile de health & fitnesss mai aproape de tot mai mulți români “, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

Festivalul #BeHealthy se desfășoară în Cluj, Timișoara, Constanța și București. După un număr record de participanți la Cluj, pe 19 mai 2018, festivalul a ajuns pe 16 iunie la București, iar pe 23 iunie va chema toți timișorenii în Piața Operei, să facă pasul decisiv către cel mai sănătos stil de viață.

Înscrierile la clasele din festival sunt gratuite și se fac website-ul behealthy.worldclass.ro, unde se poate consulta și programul complet. Pe lângă sesiunile de group fitness sau cu antrenor personal, participanții se vor putea înscrie în BootCamp-ul Under Armour și la competiția Move On Challenge. Cei prezenți se vor bucura, de asemenea, de concursuri, premii și multe surprize din partea World Class, a sponsorilor și a partenerilor săi, pe întreg parcursul festivalului. Către cei mai curajoși, World Class lansează provocarea VR Rider, o combinație unică între fitness, planking, gaming și realitate virtuală.

Despre World Class România

World Class România este lider de piață în industria wellness locală, cu un număr total de 34 de cluburi de sănătate și fitness în întreaga țară (31 sunt active și 3 vor fi deschise în cursul acestui an) și aproape 60.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de vârf și clase diversificate. World Class este partener LES MILLS ™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

World Class România este deținută de fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de mai mulți investitori instituționali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România și alte țări din Europa de Est. Resource Partners vizează, în primul rând, identificarea companiilor cu o creștere rapidă, cu echipe puternice de management, care să fie completate cu experiența noastră în gestionarea rapidă a creșterii organice și bazate pe achiziții.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, vizitați: www.worldclass.ro sau

www.facebook.com/worldclass.romania.

Comentarii

comentarii