Acasă Actualitate Cel mai dulce eveniment din Timiș: Târgul de miere 2017 de la...

Cel mai dulce eveniment din Timiș: Târgul de miere 2017 de la Pădurea Verde Timișoara

1413
DISTRIBUIȚI

Cel mai dulce eveniment din toamna acestui an în Timiş – Târgul de Miere 2017 –  a debutat la Muzeul Satului Bănăţean, sâmbătă 14 octombrie. Aici, crescătorii de albine din Banat – județele Timiș, Arad și Caraș-Severin – au venit pentru a-și expune cele mai delicioase produsele apicole.

Manifestarea a fost organizată de Asociaţia Crescătorilor de Albine Timiş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş. Festivitatea de inaugurare a început cu un moment artistic prezentat de “Ansamblul Cununa Timişului”.  La târg au fost invitaţi zeci de apicultori locali și din regiune de la care timișorenii au putut achiziţiona diferite sortimente de miere şi toată gama de produse apicole.

“Este a treia ediție a târgului, iar scopul principal este promovarea produsului principal al albinei – mierea, dar și celelelate produse în rândul consumatorilor și al potențialilor consumatori, precum și construirea și întărirea legăturilor dintre crescătorii de albine și clienți. Dacă omul nu are timp să meargă în natură, aducem noi natura la om. Cel mai bine este ca omul să poată să cumpere direct de la producător și să îl vadă în față. De aceea suntem noi aici. Astfel, apicultorul își fidelizează clienții și, în același timp, devine și mai responsabil, având o relație directă, are și un feedback direct, vis-à-vis de ce produce și cum produce”, a spus Cosmin Vatriș, președintele Asociației Crescătorilor de Albine Timiș.

 

 

Comentarii

comentarii