Acasă Actualitate Cel mai faimos vin francez, Beaujolais Nouveau, a fost celebrat și la...

Cel mai faimos vin francez, Beaujolais Nouveau, a fost celebrat și la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cel mai faimos vin francez, Beaujolais Nouveau, a fost celebrat și degustat, joi, 15 noiembrie, seara, într-un cadru elegant și cald cu invitați speciali, la Vox Technology Park din Timișoara, eveniment ce a avut loc atât în țara mamă, Franța, cât și în toată Europa.

“Sărbătorim Boujolais Neouveau 2018 cel mai faimos vin din această toamnă – un produs proaspăt, celebrat în toate marile orașe din Europa și din lume. A fost eliberat și lansat, joi, și îl degustăm în premieră și la Timișoara”, a spus Ionela Cerasela Bot, regional sales manager Le Manoir. Astfel, Comtesse du Barry a revenit la Timișoara din pasiune pentru vin, delicatese și frumos. Pentru o seară cu adevărat reușită, printre brânzeturile asociate vinului s-au numărat Comte, Gouda, Valencay sau Stilton, toate proaspete și delicioase, provenite de la unul dintre cei mai faimoși artizani francezi, Jean D’Alos. Alături de aceste delicatese s-a aflat și Chorizo iberico de Bellota. În același timp, a fost prezentat și catalogul de pachete cadou fascinante, lansat recent.

“Suntem fericiți să continuăm povestea magazinului din Piața Unirii, sub altă formă, dar cu același elan, dedicare și căldură. Într-un birou de prezentare înviorat cu etichete de vin, cataloage, tablouri și produse Comtesse du Barry, mă regăsesc, mereu orientată spre soluții pentru cele mai frumoase cadouri și evenimente. Clienții noștri sunt mai mult decât încântați să-și conceapă din nou pachete cadou sofisticate de Crăciun  pentru cei dragi. Cadourile gourmet sunt preferatele celor care doresc să își arate cele mai nobile sentimente, în modul cel mai elegant posibil. Produsele Comtesse du Barry seduc prin rafinamentul și splendoarea aromelor care reflectă calitatea artizanatului franțuzesc”, a mai subliniat Cerasela Bot.

Joi seara, evenimentul de tip degustare de vin și delicatese a fost foarte apreciat de invitați, abordarea fiind una caldă, presărată cu povești savuroase despre vin, château, terroir și recolte reușite.

 

 

Comentarii

comentarii