Acasă Actualitate Cel mai mare club de bowling şi biliard din oraş se deschide...

Cel mai mare club de bowling şi biliard din oraş se deschide la Iulius Mall Timişoara

802
DISTRIBUIȚI

Din această toamnă, locuitorii din regiunea de vest a ţării vor avea la Iulius Mall Timişoara de o nouă modalitate de distracţie. Odată cu finalizarea lucrărilor de extindere a mall-ului, zona de food court se va reloca, urmând ca în actuala locaţie a food court-ului Almondo să se inaugureze clubul Black Box. Clubul, cel mai mare de acest gen din Timişoara, va avea o suprafaţă de 2.421 de metri pătraţi, iar tarifele practicate vor fi deosebit de avantajoase, clienţii fideli beneficiind de promoţii şi carduri cu reduceri substanţiale.
Cu un program de funcţionare extins, între orele 10.00 – 02.00, clubul va include 6 piste de bowling, 20 de mese de biliard, o masă de snooker, 5 aparate pentru darts şi peste 20 de simulatoare de jocuri pentru copii.
„Black Box se va adresa celor care doresc să îşi petreacă în mod plăcut timpul liber, dar şi profesioniştilor. Investiţia de peste 1 milion de euro va fi amenajată în conformitate cu normele regulamentului european de competiţie, echipamentele fiind de ultimă generaţie, achiziţionate de la cei mai mari producători din domeniu. Pistele de bowling sunt aduse din SUA, iar mesele de biliard şi cea de snooker din Spania”, a declarat dl. Virgil Branga, directorul general al S.C. CLUB S.R.L., operatorul clubului de bowling şi biliard.
Iubitorii de bowling şi biliard vor avea la dispoziţie şi un bar cu 272 de locuri unde se vor putea relaxa. Ineditul acestei noi locaţii este dat atât de suprafaţa desfăşurată deosebit de generoasă, cât şi de faptul că spaţiul este proiectat astfel încât să devină locul preferat de distracţie. Clubul Black Box a fost gândit până la cel mai mic detaliu, mobilierul fiind comandat din Ungaria, iar mocheta personalizată fiind adusă din Germania.
„Suntem deosebit de încântaţi de faptul că Iulius Mall Timişoara va găzdui un club de asemenea dimensiuni. După cum am promis la debutul lucrărilor de extindere, pregătim multe noutăţi pentru vizitatorii mall-ului. Aceasta este modalitatea noastră de a ne manifesta recunoştinţa faţă de un public care a ales mereu, ca principală destinaţie de shopping, dining şi entertainment, Iulius Mall Timişoara”, a declarat dl. Cornel Veriguţ, Managerul Iulius Mall Timişoara.
Conform reprezentanţilor mall-ului, lucrările de extindere sunt în plină desfăşurare, urmând ca în perioada imediat următoare să anunţe şi alte noutăţi în materie de chiriaşi.

Comentarii

comentarii