Acasă Sport Cel mai mare concurs de şah pentru copii şi juniori sub 20...

Cel mai mare concurs de şah pentru copii şi juniori sub 20 de ani are loc la Timişoara

902
DISTRIBUIȚI

cel mai mare sah clip image0021Asociaţia PRO LOGOS şi Clubul Sportiv Mediator Giarmata Vii organizează Festivalul Internaţional de şah Timişoara 2014, duminică, 10 august, de la ora 17.00, la Restaurantul Universitar Politehnica, din Complexul Studenţesc.

Aici va avea loc deschiderea concursului de şah pentru copii şi juniori sub 20 de ani.
Concursul se va desfăşura timp de o săptămână, până pe 17 august. Fondul de premiere este de 25.000 lei, ceea ce face ca această competiţie să fie cea mai mare destinată copiilor şi juniorilor cu vârsta sub 20 de ani, organizată în România.
Cazarea este asigurată în căminele Universităţii de Vest. Campionii naţionali la şah clasic, ediţia 2014, sportivii cu dizabilităţi şi sportivii care provin din familii cu un venit mediu pe membru de familie sub 600 lei beneficiază de cazare gratuită.
“Festivalul Internaţional de şah Timişoara se doreşte a fi cel mai mare festival de şah destinat copiilor din sud-estul Europei. Vrem ca acest festival să se bucure din nou de renumele internaţional pe care l-a avut în anii ’80, când a ajuns la peste 600 de participanţi. Avem toate şansele ca în următorii 5 ani să ajungem din nou acolo, având în vedere că fondul de premiere creşte de la an la an, iar condiţiile oferite participanţilor sunt tot mai atractive”, a precizat Dorin Andreica, directorul de turneu.
Competiţia tinerelor talente la şah este susţinută de Universitatea de Vest Timişoara, Primăria Timişoara, Fundaţia Politehnica, Fundaţia 360, AJ Şah Timiş şi Soft Net Consulting, în calitate de parteneri ai evenimentului, iar componenta de PR este asigurată prin implicarea Profil PR& Marketing.

Comentarii

comentarii