Acasă Actualitate Cel mai mare eveniment de leadership al verii 2018 are loc miercuri,...

Cel mai mare eveniment de leadership al verii 2018 are loc miercuri, la Venue Events Timișoara

1120
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare eveniment de leadership al verii 2018 “Dezvoltă Liderul din Tine” va avea loc, miercuri 20 iunie, de la ora 18.00, la Venue Events, Timișoara.

Beniamin Muj, organizator, a explicat: “Este o întâlnire unde participanții vor învăța mici trucuri și secrete care fac diferența în viața unui leader. Vom prezenta în ce constă deosebirea dintre un manager și un leader bun. Vrem să venim în sprijinul oamenilor care care vor să își dezvolte abilitățile lor de conducere. Dacă ei se dezvoltă eficient ca leaderi, atunci vor permite și echipelor lor să crească”, a explicat Muj.

Pe scenă vor fi mai mulți speakeri din Timișoara și antreprenori de mare succes. Dintre aceștia îi amintim pe dr. Adrian Bădescu, patronul Medici’s Timișoara, Gigi Nacev, directorul de la Tempini, Daniel Bota, Maria Tănasă, Ramon Năstase, Daniela Bodea și Iszabella Takacs. Ei vor vorbi despre succesul lor în afaceri și ce înseamnă o conducere eficientă, în acest moment. La eveniment poate participa oricine dorește să dezvolte leaderul din el, îndeosebi cei care lucrează cu echipe de oameni. “Trebuie să remarcăm faptul că, înainte de toate, primul om pe care trebuie să îl conduci ești chiar tu”, a mai spus Muj.

Cititorii cotidianului ZIUA de Vest www.ziuadevest.ro beneficiază de un discount de 25% la orice bilet cumpărat, introducând în formularul de înscriere la secțiunea “Cupon” – ziuadevest25, pe siteul evenimentului.

Comentarii

comentarii