Acasă Actualitate Cel mai modern teren de paint ball din vestul ţării, inaugurat la...

Cel mai modern teren de paint ball din vestul ţării, inaugurat la Dudeştii Noi

DISTRIBUIȚI

În prezenţa celui mai tânăr primar din România, Alin Nica (29 ani), din Dudeştii Noi, judeţul Timiş, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost inaugurat, pe un câmp de lângă localitate, cel mai modern teren de paint ball din zona de vest, Sky Paint Ball. Timp de trei ore, tinerii, alături de primarul Alin Nica, aflat la a doua candidatură, s-au împuşcat cu vopsea, la fel ca în filmele de război, pe după metereze formate din saci de nisip şi cauciucuri de maşini. “Noi suntem jucători de paint ball de mai mult timp. Mulţi s-au plâns că nu au unde să joace acest sport, apoi să stea la un suc sau la o bere la terasă. Ne-am zis: “De ce să nu facem o asemenea bază? Este un joc tactical, gen army, unde trebuie să îţi elimini cu bile de vopsea adversarul”, a subliniat Nicolae Oprea, unul dintre investitori.
Trebuie să amintim că în Timişoara asemenea sport este aproape necunoscut. Foarte puţini îl practică şi în locuri neamenajate, de obicei la Pădurea Verde, dar solicită foarte mult din punct de vedere fizic şi este foarte distractiv şi antrenant.
E un fel de război rece, cu metereze şi tranşee, cu “soldaţi” îmbrăcaţi în camuflaj şi “arme”, dar neletale, ce în loc de gloanţe au bile cu vopsea.
“E o chestiune foarte nouă pentru noi, dar sunt sigur că acest element de noutate va detaşa iarăşi comuna Dudeştii Noi dintre celelalte localităţi din Timiş”, a spus Alin Nica.

Comentarii

comentarii