Acasă Actualitate Cele mai bune Apple laptop din 2021 pentru serviciu și uz general

Cele mai bune Apple laptop din 2021 pentru serviciu și uz general

577
DISTRIBUIȚI

Cel mai bun MacBook ar trebui să ofere nivelul corect de performanță, o durată lungă de viață a bateriei și o tastatură și un trackpad confortabile la un preț rezonabil.

Pentru majoritatea fanilor Apple, MacBook Air alimentat cu M1 este numărul unu la îndeplinirea acestor criterii pentru cea mai mică sumă de bani posibilă. Noul procesor Apple mărește durata de viață a bateriei la ceea ce va fi probabil cea mai lungă pe care am văzut-o vreodată într-un laptop, precum și crește performanța într-un mod major.

Chiar merită un Apple laptop?

Asta depinde în totalitate de nevoile și dorințele tale de la un computer portabil și dacă ești dispus să plătești prețul cerut de Apple. Dacă ești deja familiarizat cu macOS sau chiar cu sistemul de operare mobil al Apple, este foarte logic să utilizezi un computer care este bine conectat cu acele interfețe. Vei profita la maximum de fiecare dispozitiv implicat în acest fel, chiar și de pe MacBook. Acest nivel de sincronizare merită atât pentru mine, cât și pentru mulți alții.

Cât durează un Apple laptop?

Există laptop-uri MacBook să rezistă mai mult de cinci ani înainte de a avea nevoie de o înlocuire. Acest lucru este, de asemenea, în concordanță cu perioada de timp în care Apple tinde să își susțină produsele lansate anterior cu actualizări de software și de securitate: în general, aproximativ cinci ani. Este un timp destul de lung.

Cel mai bun un Apple laptop în general: Noul MacBook Air

MacBook Air a fost în mod constant acel Apple laptop ideal pentru cei mai mulți oameni și un calculator entry-level solid. Dar introducerea chipului M1 de la Apple îl face și mai puternic decât predecesorul său pentru același preț, solidificându-și locul ca alegerea noastră de top.

Numai durata de viață a bateriei lui MacBook Air alimentat cu M1 îl face o alegere care merită. Vei putea obține mai mult de 12 ore de utilizare a MacBook Air.

Procesorul cu opt nuclee al cipului M1 aduce, de asemenea, câștiguri notabile de performanță, realizând ușor sarcini precum editarea fotografiilor și exportul de fișiere mari.

Laptopul vine cu același design elegant în formă de pană care a fost prezent pe linia MacBook Air de ani de zile, precum și cu tastatura magică mult îmbunătățită de la Apple. În ceea ce privește stocarea și memoria, MacBook Air ajunge până la 2TB de capacitate și 16GB de RAM. Vine cu două porturi USB-C pe toate configurațiile.

Laptopurile precum MacBook Air care sunt alimentate de propriul cip Apple pot rula și aplicații pentru iPhone, deoarece acest cip se bazează pe aceeași arhitectură de bază ca cea din smartphone-urile companiei. Deși acesta este un avantaj frumos, performanța și durata de viață a bateriei fac de fapt ca Apple M1 să iasă în evidență.

Cel mai bun un Apple laptop de înaltă performanță: MacBook Pro 16 inci

Sfârșitul anului 2019 ne-a adus prima dimensiune complet nouă de Apple MacBook Pro în ultimii ani: o versiune de 16 inci care înlocuiește vechiul model de 15,4 inci. A fost, de asemenea, primul laptop care a primit noua tastatură magică superioară de la Apple.

MacBook Pro de 16 inchi are multe de oferit când vine vorba de performanță și opțiuni de configurare. Deși nu rulează pe noul cip M1 al Apple, cel mai mare laptop Apple vine cu un procesor Intel cu opt nuclee, până la 64 GB de memorie, până la 8 TB de stocare și până la 11 ore de viață a bateriei.

Acestea sunt cele mai înalte opțiuni de configurare pentru memorie și stocare din gama de laptopuri Apple. În comparație cu celelalte laptop-uri pe care le vinde Apple, Pro de 16 inci are și cea mai mare selecție când vine vorba de grafică, cu opțiunea de a-l configura cu o varietate de GPU-uri AMD Radeon Pro.

Cel mai bun Apple laptop pentru oricine: MacBook Pro cu M1

MacBook Air este suficient de puternic pentru sarcinile de zi cu zi. Dar MacBook Pro de 13 inci cu M1 este mai potrivit pentru cei care au nevoie de mai multă putere într-un laptop care nu este la fel de mare ca cel de 16 inci. Are multe asemănări cu MacBook Air; ambele vin în opțiuni de configurare aproape identice, includ același număr de porturi și au ecrane foarte asemănătoare. Dar, deoarece MacBook Pro are un sistem de răcire alimentat de ventilator, spre deosebire de Air, menține performanța ridicată pentru perioade mai lungi de timp. Un avantaj suplimentar: are o durată de viață a bateriei puțin mai mare decât Air alimentat cu M1.

Comentarii

comentarii