Acasă Actualitate Cele mai cunoscute mărci de automobile de epocă româneşti şi poloneze, prezentate...

Cele mai cunoscute mărci de automobile de epocă româneşti şi poloneze, prezentate la Timişoara

1044
DISTRIBUIȚI

20 de automobile Dacia, Polski Fiat, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro, vor putea fi văzute, marţi, 11 iunie, în parcarea Palatului Administrativ din Timişoara. Caravana „Go Romania!“, e la cea de-a treia ediție și este organizată de Ambasada României la Varșovia și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română.

Caravana se desfășoară în perioada 7-18 iunie și are ca scop consolidarea vizibilității si activității României pe piața poloneză de turism. Aceasta  se deplasează pe traseul Cracovia – Satu Mare – Marghita – Oradea – Arad – Timișoara – Lugoj – Caransebeș – Drobeta-Turnu Severin – Craiova – Tismana – retur, constituindu-se drept un eveniment de diplomație publică de promovare a „Via Carpatia” , proiectul rutier regional, care va lega prin intermediul unei autostrăzi mai multe regiuni europene.

„Caravana este o bună ocazie de promovare a județului nostru în rândul polonezilor. Nu de puține ori am vorbit despre potențialul turismului în Timiș, tocmai pentru că știu cât de important este să ne dezvoltăm și dincolo de ceea ce avem de oferit ca pol de afaceri. Orice efort de promovare este binevenit. Mai mult, proiectul ‹‹Via Carpatia›› este de maxim interes pentru noi. Punerea lui în practică ar fi un important motor de dezvoltare economică și socială”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

În caravană se vor afla  20 de automobile din cele mai cunoscute mărci auto româneşti şi poloneze: Dacia, Polski Fiat, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro. Acestea vor fi expuse marţi, 11 iunie, între orele 09.30 – 12.00, în parcarea Palatului Adminstrativ, de pe bulevardul Revoluției din 1989 nr.17.

Pagina de prezentare a inițiativei poate fi accesată la adresa: https://www.facebook.com/caravanagoromania/

Comentarii

comentarii