Acasă Actualitate Cele mai trăsnite bărci se vor întrece la Timișoara – se dă...

Cele mai trăsnite bărci se vor întrece la Timișoara – se dă bătălie mare pe Bega!

1059
DISTRIBUIȚI

Un concurs al ambarcațiunilor realizate din materiale reciclabile stă să înceapă la Timișoara. Vor fi bărci trăsnite care se vor întrece pe Bega, care la finalul concursului vor fi demontate, iar materialele reciclate.

Anul acesta va fi „Bătălie mare pe Bega”, după cum promit organizatorii evenimentului “Make it! Race it! Recycle it!” – EcoStuff România.

Sâmbătă, în 9 iunie, de la ora 9, sunteți invitați pe malul Begăi, vizavi de Parcul Copiilor, pentru a admira ambarcațiunile care vor concura. La ora 10 se va da primul start.

Concurează patru ong-uri (Pieces of Heaven, Pet Hope, Liga AC, Clubul Sportiv Daniela Zaharie), o școală (Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I) și 15 companii participă la competiție și vor concura pentru cele șase trofee: Cea mai rapidă ambarcațiune, Cea mai faină temă, Cel mai inovator design, Premiul special EcoStuff, Titanic Award și People’s Choice Award.

Ambarcațiunea care va parcurge distanța dată în cel mai scurt timp va câștiga titlul de “Cea mai rapidă ambarcațiune”, iar premiile pentru “Cea mai faină temă”, “Cel mai inovator design” și “Premiul special EcoStuff” vor fi decise de juriul competiției.

Publicul va decide câștigătorii premiului People’s Choice pe pagina de Facebook EcoStuff Romania, unde puteți vota sâmbătă, începând cu ora 10.

„Vom celebra mediul printr-o competiție sportivă neconvențională, în care participanții se vor întrece pe Bega în ambarcațiuni confecționate din materiale recuperate și reciclabile”, a declarat Radu Rusu – EcoStuff România.

 

Comentarii

comentarii