Acasă Actualitate Cele mai utile huse pentru Samsung S23 Ultra

Cele mai utile huse pentru Samsung S23 Ultra

DISTRIBUIȚI

Când vine vorba de achiziționarea unui nou telefon, pe lângă un device cu funcții moderne și design superb, mai căutați și huse de protecție pentru acesta, nu-i așa? Ei bine, dacă vă numărați printre persoanele care vor să-și păstreze telefonul intact pe o perioadă cât mai îndelungată de timp, atunci acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă prezentăm cele mai versatile huse din care puteți alege, atât din punct de vedere vizual cât și din punct de vedere al protecției oferite. Astfel, cu siguranță vă veți impresiona toți apropiații cu telefonul dumneavoastră atunci când vă afișați în societate. Să începem!

Deși modelele de huse pe care urmează să vi le prezentăm pot fi luate în considerare și în cazul în care aveți un telefon de la alt brand, noi totuși vrem să ne concentrăm pe cele confecționate pentru modelul Samsung S23 Ultra. Acest telefon a surprins cu funcțiile sale de ultimă generație și camerele foto de înaltă calitate și a devenit un device în topul celor mai bune de pe piață de la momentul actual. De aceea noi credem că mulți dintre voi probabil aveți acest telefon acasă. Așa că, să nu ne mai lungim și să trecem la treabă. În continuare, veți afla din ce tipuri de materiale puteți alege pentru husa dumneavoastră dar și ce modele sunt la mare căutare.

 • Materiale

Cum Samsung S23 Ultra este un telefon robust, înalt și elegant, acesta necesită o protecție sporită. Deci, pentru a-l feri de orice accident neplăcut, iată pentru ce materiale de huse puteți opta:

 • Silicon: acest material este printre cele mai populare datorită versatilității și a mobilității sale. Acesta se recunoaște după aspectul său neted și culorile vibrante, dar și după stabilitatea pe care o oferă atunci când vă țineți telefonul în mână. Nu este alunecos, stă bine în buzunare și poate fi folosit pe orice fel de telefon, chiar și pe Samsung Galaxy S23.
 • Materiale reciclate: dacă sunteți adeptul unei vieți sustenabile, atunci husele din materiale reciclate vă vor fi partener de nădejde în viața de zi cu zi. Și acestea se recunosc tot după aspectul neted, însă dispun de culori ceva mai puțin vibrante decât în cazul siliconului.
 • Plastic dur: acest material oferă o protecție sporită telefonului dumneavoastră datorită durității sale. Însă, trebuie să țineți cont că o husă din plastic dur nu este sustenabilă și nici prea mobilă, din păcate. Acesta este caracterizat de rigiditate și tinde să alunece din mâini, însă oferă o protecție ridicată, după cum vă spuneam.
 • Piele: nu în ultimul rând, mai puteți opta și pentru husele de piele. Acestea oferă un aspect elegant și classy, fiind materialul perfect pentru persoanele business oriented.
 • Modele

Acum că v-am povestit despre cele mai des întâlnite materiale de huse pentru telefon, ne-a rămas să vă prezentăm și câteva dintre modelele pentru care puteți opta. Samsung S23 Ultra cu siguranță se va face remarcat dacă îl îmbrăcați într-o astfel de husă. Iată care sunt cele mai moderne modele:

 • Transparente: husele transparente lasă loc culorii telefonului să fie observată. Și cum S23 Ultra vine într-o varietate largă de culori elegante, această alegere cu siguranță va pune device-ul în lumina reflectoarelor.
 • Colorate: desigur că există și huse de telefon colorate. Dacă vă doriți să vă asortați husa cu ținuta dumneavoastră, mai multe modele colorate sunt o variantă de excepție. Fie că optați pentru nuanțe vibrante sau poate vă plac mai mult cele pastelate, o astfel de husă va fi tot timpul la modă.
 • Cu imprimeu: dacă sunteți fanul unei serii de filme sau poate aveți un personaj preferat, puteți să vă arătați aprecierea printr-o husă cu imprimeu tematic. Acestea vor ieși în evidență prin modelul lor vibrant și trendy.
 • Cu culori accent: mai există și varianta de huse transparente cu culori accent la butoane. Să spunem că aveți un Samsung S23 Ultra verde și vă doriți ca husa să se potrivească cu acesta din toate punctele de vedere. Ei bine, puteți alege un model cu butoane verzi și astfel veți dispune de o husă cu design compact.
 • Tip carte: și nu în ultimul rând, mai puteți opta și pentru husele tip carte care vă protejează și ecranul, nu doar spatele telefonului. Există variante simple sau cu portofel pentru carduri la interior, deci aveți din ce alege.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum sunteți sigur de modelul de husă pe care vi-l doriți pentru telefonul dumneavoastră. Pentru și mai multe idei, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Comentarii

comentarii