Acasă Administraţie Celebra mezzosoprană Aura Twarowska, sfidată de consilierii liberali și independenți din Lugoj

Celebra mezzosoprană Aura Twarowska, sfidată de consilierii liberali și independenți din Lugoj

3640
DISTRIBUIȚI

Desemnarea Titlului de Cetăţean de Onoare mezzosopranei Aura Twarowska, născută la Lugoj, s-a aflat pe ordinea zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj, de joi, 31 august. Proiectul, propus de primarul Lugojului, a fost respins, şase consilieri locali nefiind de acord cu acordarea titlului. 

Cu toate că votul a fost secret, primarul Francisc Boldea i-a identificat pe consilierii independenţi şi pe cei liberali ca fiind vinovaţi de respingerea proiectului.

„E cea mai mare ruşine şi jignire. Nu pot să înţeleg, şi liberalii, şi independenţii, cum au putut să gândească, că cel mai mare ambasador pe care îl avem în domeniul Culturii…. este cea mai mare valoare pe care o avem la ora actuală. Dar voi relua votul în următoarea şedinţă. Să fiţi convins că va trece şi va fi Cetăţean de Onoare. Ea este un om de valoare internaţională”, a spus primarul Lugojului, conform Bănățenii.ro.

Votul vine ca o răzbunare după ce, în urmă cu câteva luni, când consilierii independenţi l-au propus ca Cetăţean de Onoare pe Paul Grafendorf, un german care a ajuta Lugojul cu zeci de transporturi umanitare, primarul Francisc Boldea şi consilierii PSD nu au fost de acord cu acordarea titlului.

Comentarii

comentarii