Acasă Actualitate “celmaibunamant” a transmis un mesaj DSP: “Pot să ştiu şi eu dacă...

“celmaibunamant” a transmis un mesaj DSP: “Pot să ştiu şi eu dacă am fost fraier şi m-am vaccinat, de unde primesc acel voucher de 100 de lei?”

DISTRIBUIȚI

Un mesaj primit de a un cetățean care s-a vaccinat cu doza unică de la Johnson&Johnson i-a lăsat fără replică pe angajații Direcției de Sănătate Publică Huneadoara.

“Pot să ştiu şi eu dacă am fost fraier şi m-am vaccinat, de unde primesc acel voucher de 100 de lei… Luni am făcut vaccin Johnson, că m-am săturat să nu pot merge niciunde”, a fost mesajul primit prin email de reprezentanţii DSP Hunedoara, de la “cel mai bun amant”.

Acesta se plânge de faptul că ar avea nevoie de concediu medical, după efectuarea vaccinului, și cere explicații de la angajații instituției.

“Bine că nu trebuie să merg la muncă zilele astea, că nu aveam cum să merg. Să văd cine îmi dădea mie concediu medical? Pe ce bază?”, a mai scris bărbatul.

Fotografia care ilustrează plângerea făcută de hunedorean a fost publicată, pe Facebook, de directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

 

Comentarii

comentarii