Acasă Actualitate Centrul de Afaceri Româno-Francez din Timișoara organizează  Crăciunul copiilor defavorizați

Centrul de Afaceri Româno-Francez din Timișoara organizează  Crăciunul copiilor defavorizați

DISTRIBUIȚI

Centru de Afaceri Româno-Francez din Timișoara, împreună cu Institutul  Cultural Francez, organizează  Crăciunul copiilor defavorizați 2022, sâmbătă 10 decembrie, de la ora 14.45 în curtea institutului.

”Suntem o comunitate restrânsă româno-franceză și am organizat acest eveniment tradițional numit Crăciunul Copiilor, în colaborare cu Institutul Cultural Francez și este destinat micuților cu dificultăți economico-sociale și familiale. Vor participa 30 de copii, avem un brad în curtea institutului și împreună cu comunitatea franceză din Timișoara, vom oferi cadouri de Crăciun copiilor”, a explicat Dorin Miron, președintele Centrului de Afaceri Româno Francez Timișoara.

Scopul Centrului de Afaceri Franco-Român este de a uni comunitatea lumii de afaceri franceze, într-o structură organizatorică, care poate să le reprezinte interesele, iar faptul că s-au gândit și la copiii vitregiți de soartă și organizează numai pentru ei un Crăciun special este un gest firesc de generozitate. Micuții vor fi întâmpinați cu daruri și cu multe surprize.

 

Comentarii

comentarii