Acasă Actualitate Centru de consultanţă pentru IMM-uri

Centru de consultanţă pentru IMM-uri

DISTRIBUIȚI

ADETIM, împreună cu Consiliul Judeţean Timiş au lansat proiectul „Centru de Consultanţă pentru IMM-uri – ADETIM”. Proiectul este finanţat de către Uniunea Europeană prin Programul de Vecinătate România-Serbia Phare CBC 2006. La lansarea acestui proiect au participat cei implicaţi şi a fost prezentat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş Adam Crăciunescu şi Sergiu Bălaşa – directorul ADETIM. Bugetul total al proiectului este de 80.371 Euro.
Durata proiectului este de 14 luni. Scopul proiectului este de a îmbunătăţi atractivitatea regiunii transfrontaliere prin asigurarea unor servicii de calitate, încurajarea inovaţiei şi a spiritului antreprenorial, promovarea TI&C şi crearea de locuri de muncă prin atragerea de persoane în activităţi antreprenoriale.
Proiectul vizează înfiinţarea, amenajarea şi dotarea Centrului de Consultanţă pentru IMM-uri, cu scopul de a furniza servicii specializate de suport în afaceri şi asistenţă pentru companiile din regiunea transfrontalieră România-Serbia şi prin valorificarea experienţei în domeniu a partenerului sârb.
Proiectul se adresează IMM-urilor, firmelor locate în Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara (PITT), persoanelor care doresc să înfiinţeze IMM-uri, instituţiilor administraţiei publice locale, serviciilor publice, camerelor de comerţ din zonă, ONG-urilor cu interese economice şi altor instituţii de sprijinire a afacerilor, potenţialilor investitori, băncilor şi instituţiilor finanţatoare.

Comentarii

comentarii