Acasă Cultura Centrul de Cultură Timiș și CJT organizează Spectacolul de gală “Lada cu...

Centrul de Cultură Timiș și CJT organizează Spectacolul de gală “Lada cu zestre” 2018

1353
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș și CJT organizează Spectacolul de gală Lada cu Zestre, duminică, 17 iunie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara, de la ora: 17.00.

Aceasta este una dintre cele mai importante manifestări pentru folclorul timișean la care participă formații de cântece și dansuri, tarafuri, recitatori, soliști vocali și instrumentiști din localitățile câștigătoare a competeției Ghiroda, Deta, Dudeștii Noi, Dudeștii Vechi, Buziaș, Boldur, Jimbolia, Timișoara, Jebel, Ghilad, Făget, Moșnița, Voiteg, Mașloc. De asemenea, sunt invitate localitățile laureate din ediția anterioare: Checea și Giarmata.
Marii interpreți Adrian Stanca, Oana și Raluca Stanca, Cornelia Lupulescu, Ramona Gomboș, Dan Necșa, Georgiana Necșa, Ciprian Pop și Bianca Braun vor recrea atmosfera Banatului de altădată.
Dansuri și muzică pentru sufletul bănățeanului vor fi prezentate cu entuziasm și bucurie, iar spectacolul va fi transmis on line pe pagina Facebook a Asociației ”Pro Datina” din Ghiroda și radio ”ProDatina”.  Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Comentarii

comentarii