Acasă Actualitate Centrul de Proiecte Timișoara face angajări. Sunt scoase la concurs trei posturi

Centrul de Proiecte Timișoara face angajări. Sunt scoase la concurs trei posturi

DISTRIBUIȚI

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara profită de faptul că în luna mai i-a fost modificată organigrama și face noi angajări. Acum, se caută trei noi angajați: un expert în dezvoltare publică, un expert de management de infrastructură și un contabil. Momentan, centrul are 22 de posturi ocupate dintr-un maximum de 30, cât au aprobat consilierii locali în mai, decizia de atunci fiind motivată de preluarea cinematografelor.

Cele trei posturi scoase acum la concurs sunt prezentate astfel de reprezentanții CdP:

  • Expert dezvoltare public, grad I: creează și aplică strategii de atragere a unor categorii de public cât mai numeroase și mai diverse;
  • Expert management infrastructură, grad II: contribuie la dezvoltarea infrastructurii digitale și de spații gestionate de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara;
  • Inspector de specialitate contabilitate, grad IA: asigură, sub coordonarea contabilului-șef, derularea activității contabile a Centrului de Proiecte.

„Dosarele pot fi depuse până în data de 5 septembrie, între orele 10:00 – 16:00, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara – str. Vasile Alecsandri, nr. 1, SAD 7. În data de 13 septembrie va avea loc proba scrisă, iar în data de 19 septembrie proba interviului. Rezultatele finale vor fi afișate în 22 septembrie. Pe site-ul https://centruldeproiecte.ro/concursuri/ găsiți toate detaliile despre concurs”, mai precizează reprezentanții instituției de cultură.

Comentarii

comentarii