Acasă Actualitate Centrul Inimii RoCordis se inaugurează, joi, la Timișoara

Centrul Inimii RoCordis se inaugurează, joi, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Joi, 15 septembrie, la ora 16, va avea loc deschiderea oficială a Centrul Inimii RoCordis, singurului spital privat din România care integrează toate disciplinele legate de diagnosticul și tratamentul inimii și vaselor.

Centrul Inimii RoCordis din Timișoara, str. George Ardelean, nr. 13  este un spital complex de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară care prin serviciile de spitalizare continuă, oferă acces la cele mai moderne metode de diagnostic și tratament  invaziv și non-invaziv.

Ablația aritmiilor la copii și adulți este efectuată cu succes în spitalul nostru, cu rezultate comparative cu ale celor mai mari centre din lume, beneficiind de vasta experiență a echipei de Electrofiziologie Cardiacă, echipă condusă de Dr. Gabriel Ivănică.

Serviciile de spitalizare continuă puse până în prezent la dispoziția pacienților noștri în cadrul Centrului Inimii Rocordis:

 Sudiu electrofiziologic invaziv pentru diagnosticul aritmiilor cardiace  ablația cu radiofrecvență a aritmiilor cardiace (tahicardie paroxistică supraventriculară, flutter atrial, aritmie extrasitolică ventriculară, tahicardie ventriculară), implant de stimulator cardiac, implant de defibrilator cardiac, coronarografie pentru diagnosticul bolii coronariene, angioplastie coronariană cu balon, angioplastie coronariană cu implant de stent/ stenturi, angioplastie carotidiană cu stent, angioplastie renală cu stent, arteriografie periferică pentru boala arterială periferică, angioplastie periferică cu balon, angioplastie periferică cu stenturi, alcool ablație septală pentru cardiomiopatie hipertrofică obstructivă și cateterism cardiac.

“În locația noastră secundară- Policlinica Rocordis situată  în centrul Timișoarei, str. Miron Costin, nr.6, oferă consultații de cardiologie în regim ambulatoriu, acoperind întreaga patologie cardiovasculară, inclusiv diagnosticul și tratamentul aritmiilor la copii și adulți”, spun fondatorii RoCordis.

Serviciile medicale puse la dispoziția pacienților în cadrul Policlinicii Rocordis:

Consult cardiologic cu efectuarea electrocardiogramei (EKG) de repaus. Ecografie cardiacă. Înregistrarea Holter ambulatorie a ritmului cardiac/24 h. Monitorizarea Holter ambulatorie a tensiunii arteriale/24h. Consultație de Prevenție Cardiovasculară. Ecografie Doppler a vaselor gâtului, aortei abdominale, vaselor membrelor inferioare. Ecografie abdominală. Test de efort. Consult de Cardiologie Pediatrică. Consult Medicina Interna.

Comentarii

comentarii