Acas─â Actualitate Centrul Medical Dr. Golea: testare Real Time PCR pentru depistarea COVID 19

Centrul Medical Dr. Golea: testare Real Time PCR pentru depistarea COVID 19

1459
DISTRIBUIȚI

Centrul Medical Dr. Golea, cu o tradi╚Ťie de peste un sfert de secol ├«n domeniul analizelor biologice, se aliniaz─â cerin╚Ťelor vremii ╚Öi ofer─â pacien╚Ťilor posibilitatea de testare Real Time PCR pentru determinarea SARS-CoV-2, folosind aparatur─â de ultima genera╚Ťie, prin care se pot prelucra p├ón─â la 800 de probe prelevate pe zi.

├Än prima faz─â se folose╚Öte un extractor de AND VIRAL, complet automat, pentru a reduce la minimum contaminarea probelor, apoi se efectueaz─â testarea pe un PCR de ultima genera╚Ťie. Astfel se asigur─â o detectivitate deosebit de bun─â, o vitez─â crescut─â a procesului de diagnosticare, precum ╚Öi o acurate╚Ťe maxim─â a rezultatului.

Odat─â cu aceast─â nou─â investi╚Ťie, la dispozi╚Ťia persoanelor interesate este pus ╚Öi un analizator automat RT-PCR, de tip Sansure Biotech, pentru urgen╚Ťe, care efectueaz─â automat ├«ntregul proces ╚Öi ofer─â rezultatul final ├«n doar 40 de minute.

Prelev─ârile de probe se fac de luni p├ón─â s├ómb─ât─â, ├«ntre orele 8-16, ├«n cadrul laboratorului de pe Calea Buzia╚Öului nr. 30, rezultatele fiind comunicate pacien╚Ťilor at├ót ├«n limba rom├ón─â, c├ót ╚Öi ├«n limba englez─â. Cei interesa╚Ťi pot ob╚Ťine informa╚Ťii suplimentare la  num─ârul de telefon  0728 011 131 sau pe site drgolea.ro.

Comentarii

comentarii