Acasă Actualitate Centrul pentru seniori din Giroc mai are nevoie de finanțare. Iată cum...

Centrul pentru seniori din Giroc mai are nevoie de finanțare. Iată cum puteți ajuta! 

DISTRIBUIȚI

Peste trei ani au trecut de când a fost demarată construcția Centrului pentru persoane în vârstă din comuna Giroc, la 7 km de Timișoara.

Fundația “Speranță pentru voi”, fondatoare eurodeputata Maria Grapini, inițiatoarea proiectului, îi invita pe  toți cei care doresc să sprijine finalizarea acestui necesar cămin – destinat seniorilor cu situații economice precare – să dirijeze 3,5% din impozitul pe venituri sau procentul admis de lege din impozitul pe profit sau să facă donații în

contul Fundației “Speranță pentru voi”:

RO 07PIRB701729417001000

Date suplimentare puteți găsi pe site-ul www.sperantapentruvoi.ro.

Construcția căminului pentru persoane în vârstă din Giroc evoluează bine, dar până la finalizare mai e mult de lucrat și în continuare este nevoie de sprijin financiar, indiferent de unde ar veni.

“Vom continua până când noi, cei din Fundația „Speranță pentru Voi” și AFAR – Asociația Femeilor Antreprenor din România, vom atinge scopul caritabil al acestui proiect: finalizarea centrului pentru persoane în vârsta de la Giroc! Vrem să putem oferi dragoste, mângâiere și alinare sufletelor care nu mai au pe nimeni”, este mesajul eurodeputatei umaniste, Maria Grapini, inițiatoarea și coordonatoarea proiectului de construcție a centrului pentru seniori de la Giroc.

Amintim că, în prezența regretatului primar Ionel Toma și a ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, județul Timiș, în 31 ianuarie 2020.

Obiectivul se află pe terenul situat în comuna Giroc – vis-a-vis cu Abația Catolică. Lucrările de construcției a căminului destinat vârstnicilor au fost sfințite de ÎPSS Ioan.

Proiectul cuprinde un pavilion de dormit și un pavilion unde vor fi sala de mese, sala de recreere și chiar o sală de îngrijiri medicale și gimnastică pentru că este clar că bătrânii au și probleme de sănătate și vor avea nevoie de mișcare.

Donații se pot face în contul Fundației Speranță Pentru voi: RO07PIR133701729417001000 Sucursala Mărăști Timișoara.

 

Comentarii

comentarii