Acasă Actualitate Ceremonial militar și ședință festivă la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara,...

Ceremonial militar și ședință festivă la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, cu ocazia împlinirii a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara, a avut loc ședința festivă și activitatea de avansare în grad a unor cadre.

”Cu această ocazie, comandantul unității, domnul colonel Gheorghe Alin- Emanuel și-a exprimat recunoștința față de întreaga activitate a jandarmilor unității și față de familiile acestora, pentru sprijinul necondiționat pe care îl oferă. Nu ne-am uitat nici înaintașii, aducându-le un omagiu, în cadrul unui ceremonial militar și religios încheiat cu depunere de coroane.

De asemenea, am fost gazdă pentru reprezentanții tuturor instituțiilor partenere, cărora, într-un cadru festiv, le-am oferit câteva momente demonstrative din activitatea noastră, mulțumindu-le pentru întreaga colaborare pe care o desfășurăm constant, pentru siguranța cetățenilor”, transmite Gruparea de Jandarmi Mobile Timișoara. 

La mulți ani, jandarmi! La mulți ani, Jandarmeria Română!

Comentarii

comentarii