Acasă Eveniment Cetățean român, cu BMW înmatriculat în Germania, dar cu permis de conducere...

Cetățean român, cu BMW înmatriculat în Germania, dar cu permis de conducere unguresc fals, oprit la PTF Nădlac II

586
DISTRIBUIȚI

Un bărbat român de 33 ani a încercat să iasă din țară, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, dar a fost oprit de polițiști după ce a prezentat un permis de conducere fals. În data de 7 ianuarie, în jurul orei 22.00, bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de trecere a frontierei, la volanul unui autoturism, marca BMW model 320D, înmatriculat în Germania.

La control, pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere ce avea însemnele autorităţilor din Ungaria. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, stabilind că acesta era fals.

La verificările amănunţite, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţinea deloc permis de conducere. Reprezentanții Poliției de Frontieră transmis că bărbatul va fi cercetat „cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fals privind identitatea, precum şi de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”.

Comentarii

comentarii