Acasă Actualitate Cetăţenii din zona Tipografilor din Timişoara vor camere de filmat la intersecţia...

Cetăţenii din zona Tipografilor din Timişoara vor camere de filmat la intersecţia străzii Aurel Popovici cu Vasile Lucaci

667
DISTRIBUIȚI

WP 20160804 09 39 38 ProCetăţenii din zona Tipografilor din Timişoara cer Poliţiei Locale să pună camere de luat vederi la intersecţia străzii Aurel Popovici cu str. Vasile Lucaci, unde indivizii certaţi cu bunul simţ şi civilizaţia aruncă gunoaiele pe spaţiul verde – fenomen ce durează de mai mulţi ani.
Aici, este una dintre sutele de rampe clandestine de deşeuri, pe care unii timişoreni o creează cu cea mai mare neruşinare în capitala Banatului. Angajaţii Retim vin, strîng deşeurile, apoi, în două zile apare iarăşi mormanele de mizerii. Situaţia este şi mai urâtă, în această perioadă, cu temperaturi caniculare, fiindcă gunoaiele emană un miros îngrozitor în jur. Problema este că nesimţiţii aruncă deşeurile cu încăpăţânare, stricând şi imaginea oraşului. Conform Hotărârii Consiliului Local Timişoara nr. 371 din 2007, amenzile pentru abandonarea deşeurilor pe stradă şi în alte locuri neautorizate sunt cuprinse între 500 şi 1.000 de lei pentru persoanele fizice şi între 1.000 şi 2.500 de lei pentru persoane juridice. Poliţia Locală Timişoara poate fi sesizată de către cetăţeni, când observă diferite încălcări ale legii sau persoane care aruncă deşeurile în locuri nepermise, la numerele de telefon 0256.968 şi 0256.246.112.
Poliţiştii locali au în atenţie Zona Tipografilor de mai mulţi ani şi dau amenzi când îi prind pe cei care aruncă deşeurile, dar nu e de ajuns. Numai o cameră de luat vederi ar rezolva problema. Poliţia Locală Timişoara ne-a transmit că a înregistrat cererea cetăţenilor şi va încerca să rezolve problema.

Comentarii

comentarii