Acasă Actualitate Cheful bikerilor 2021, de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Cheful bikerilor 2021, de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

231
DISTRIBUIȚI

Chef mare cu sute de  bikeri din județul Timiș, sâmbăta, 18 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Ei au venit cu familiile și prietenii la marele eveniment intitulat Bikers Picnic 2021, organizat, în colaborare cu Consiliul Județean Timiș.

După parada de pe străzile orașului de la ora 12, bikerii s-au întors la Muzeul satului, unde au începu distracția. Au fost spectacole pentru copii oferite de actorii de la Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin, cursuri de prim ajutor moto prezentate de ISU Timiș, dar și o verandă literară cu jazz și vin bun, la lacul din incinta muzeului, concursuri distractive, food truck și standuri cu cafea, băuturi răcoritoare și bere.

„Comunitatea Moto din Timiș a vrut să arate sâmbătă cine sunt oamenii din spatele măștilor. Este cu siguranță unul dintre evenimentele mele preferate din această toamnă pentru că și eu la rândul meu sunt tată, dar și motociclist, și știu cât de important este să mă simt în siguranță de fiecare dată când sunt în trafic. Doar împreună putem să rupem barierele și stereotipurile și să devenim mai toleranți (și) în trafic”, este mesajul lui Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

 

Comentarii

comentarii