Acasă Administraţie Chestionar despre gradul de satisfacţie al locuitorilor din Dudeştii Noi

Chestionar despre gradul de satisfacţie al locuitorilor din Dudeştii Noi

DISTRIBUIȚI

Autorităţile locale din comuna Dudeştii Noi doresc să ştie care este gradul de satisfacţie al cetăţenilor din localitate cu privire la condiţiile pe care le au la această oră.

Locuitorii din Dudeştii Noi sunt invitaţi să completeze un chestionar, să-şi spună obiectiv părerea despre starea lucrurilor din comună şi să-l depună la sediul Primăriei comunei Dudeştii Noi.

Răspunsurile din chestionar vor sta la baza elaborării Strategiei de Dezvoltare a Comunei Dudeştii Noi, aşa cum a anunţat Ion Goşa, primarul localităţii.

“Obiectivul nostru este de a acoperi tot ceea ce înseamnă infrastructură în Dudeştii Noi, pentru a deveni o comună cu utilităţi prietenoase, cu energie verde. Avem în plan, pe viitor, pentru zona de agrement şi sport – sala de sport, terenul de fotbal – să mutăm acolo arena sportivă şi să facem un bazin de înot. Vrem să accesăm fonduri pentru a realiza încălzirea pe bază de apă termală a instituţiilor publice, în primă fază, apoi a gospodăriilor celor care doresc să folosească o astfel de energie”, spune primarul.

 

Comentarii

comentarii