Acasă Economic Chiar dacă e criză, la Ghiroda se construieşte Ansamblul Rezidenţial Grunwald

Chiar dacă e criză, la Ghiroda se construieşte Ansamblul Rezidenţial Grunwald

683
DISTRIBUIȚI

În ciuda crizei care afectează piaţa imobiliară, Mega Group Construcţii şi Imobiliare are în derulare o importantă investiţie în noul Ansamblu Rezidenţial Grunwald, din Ghiroda. Societatea a fost înfiinţată în urmă cu un 1 an, ca urmare a identificării unei nevoi reale a pieţei imobiliare timişorene de îmbunătăţire a serviciilor oferite. Chiar dacă de atunci piaţa a suferit o dramatică scădere, Mega Group Construcţii şi Imobiliare îşi continuă proiectele.
„Principiul de bază care ne ghidează afacerea este orientarea către client, prin dorinţa de a putea oferi alegerea potrivită, o alegere bazată pe nevoile acestuia. Încercăm să realizam parteneriate de succes pentru atingerea standardelor de calitate impuse de solicitările clienţilor”,spune Viorel Miron, preşedinte Mega Group Construcţii şi Imobiliare.
Complexul rezidenţial Grünwald propune un cămin liniştit, destul de departe de viaţa tumultuoasă a oraşului. Sub logo-ul „Natură,Calitate, Tehnologie – Casa ta”, complexul prinde contur în Ghiroda, într-o zonă frumoasă şi liniştită în apropierea pădurii, la nouă minute de centrul oraşului, cu acces direct de pe Calea Lugojului, bifurcaţia aeroport.
Inelele de centura care se vor finaliza la sfârşitul anului vor oferi mobilitate de mişcare înspre orice zonă a oraşului. De asemenea accesul la cumpărături se va face foarte uşor, complexul fiind situat la 600 de metri de viitorul hypermarket Real III (care se finalizează în toamna acestui an).
Complexul rezidenţial Grünwald oferă 56 de soluţii de locuit de trei tipuri: 26 de case unifamiliale în sistem multiplex, cu pereţi individuali şi 30 apartamente cu 3 camere, în 5 vile. Delimitarea perimetrului Complexului, împrejmuirea spaţiului de joacă pentru copii şi a spaţiului verde, accesul privat protejat, îl vor transformat într-un loc sigur şi plăcut.
Dezvoltatorul imobiliar oferă şi soluţii de finanţare prin partenerul cu Volksbank, respectiv credite cu  dobânzi în euro de 6.6%, cu perioadă de finanţare de până la 35 ani. Achiziţionarea locuinţelor este posibilă şi prin proiectul guvernamental „Prima casă”.

Comentarii

comentarii