Acasă Actualitate Chinezii de la Topband, primul pas al investiției de 30 de milioane...

Chinezii de la Topband, primul pas al investiției de 30 de milioane de dolari de la Timișoara. Au închiriat 11.000 mp în Olympian Park

DISTRIBUIȚI

Chinezii de la Topband, producător de controlere electronice inteligente, scule electrice, baterii, produse pentru industria de electrocasnice, au intrat pe piaţa locală şi au închiriat 11.000 mp în parcul industrial Olympian din Timişoara, potrivit companiei de consultanţă imobiliară CBRE, care a intermediat închirierea.

„(…) Vom asigura peste 1.000 de noi locuri de muncă în zonă până în 2025, într-o investiţie care va cumula 30 de milioane de dolari. Intenţia noastră este să atingem o capacitate de 9 milioane de piese anual care vor genera vânzări de aproximativ 150 de milioane de dolari. Iar toate acestea re­prez­intă doar primul pas pe care TOPBAND îl face în România, de unde vom oferi produse şi servicii postvânzare pentru controlerele inteligente dedicate aparatelor de uz casnic şi echipamentelor electrice în toată Europa“, potrivit lui Shengxiang Ye, general manager al TOPBAND Europe. Chinezii s-ar putea extinde chiar până la un total de 23.000 mp în parcul industrial din Timişoara, potrivit CBRE.

Comentarii

comentarii