Acasă Eveniment Chiștoace, ambalaje și sticle, aruncate pe jos. Amendă de 2.500 de lei...

Chiștoace, ambalaje și sticle, aruncate pe jos. Amendă de 2.500 de lei pentru un supermarket din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au amendat miercuri, 22 februarie, supermarketul Supeco cu 2.500 de lei pentru mizeria din apropierea acestuia. Mai exact, polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului au constatat că pe trotuarul din fața acestuia erau aruncate mai multe chiștoace de țigări, sticle de băuturi alcoolice și alte resturi. De asemenea, reprezentanții supermarketului au fost obligați să curețe, în termen de două ore, zona neigienică.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au constatat, în timpul verificărilor efectuate în cursul zilei de ieri, că în parcarea unui supermarket de pe Calea Circumvalațiunii, într-o zonă extrem de circulată, era mizerie foarte mare, fiind aruncate pe jos chiștoace de țigări, ambalaje, sticle de băuturi alcoolice și alte resturi, toate acestea ducând la un aspect inestetic și neigienic. Din acest motiv, polițiștii locali au luat măsura sancționării contravenționale cu 2500 lei a reprezentanților supermarketului Supeco, cu termen de igienizare de două ore”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cu această ocazie, Poliția Locală Timișoara reamintește că „potrivit articolului 1 din HCL 371/2007 modificată, agenții economici au obligația să efectueze și să mențină curățenia trotuarelor, a părții carosabile a străzii și a locurilor de parcare pe care le folosesc”. În baza aceluiași HCL, polițiștii locali au mai amendat în acest an și alți șase agenți economici din Piața Victoriei, de pe străzile Simion Bărnuțiu, Dâmbovița și Paris.

Comentarii

comentarii