Acasă Sport Chivorchian: „Timişoara poate juca fără să se facă de râs cu Şahtior”

Chivorchian: „Timişoara poate juca fără să se facă de râs cu Şahtior”

DISTRIBUIȚI

Mai rău nu se putea – jucăm cu câştigătoarea Cupei UEFA…
Chiar dacă nu prea avea de unde şi cum alege, FC Timişoara a picat cu cel mai puternic adversar pe care îl putea întâlni în turul III preliminar al Cupei Campionilor la fotbal. Sorţii au fost cruzi pentru bănăţeni, FC Timişoara urmează să întâlnească deţinătoarea Cupei UEFA, Şahtior Doneţk. Prima partidă va avea loc în Ucraina, pe 28 sau 29 iulie, returul urmând să se defăşoare la Timişoara, pe 4 sau 5 august. Gheorghe Chivorchian, preşedintele Consiliului Director de la FC Timişoara ne-a declarat, imediat după tragerea la sorţi, că meciul nu este jucat şi bănăţenii au şansa lor. Cu toate acestea, Chivorchian nu şi-ar fi dorit să pice cu ucrainienii lui Mircea Lucescu. Şahtior Donţek este cotată de bookmakeri cu a 15-a şansă la câştigarea Champions League.

Sunteţi fericit după tragerea la sorţi?
Gheorghe Chivorchian: De ce aş fi amărât? Ne aşteptam la orice adversar. Dacă ar fi fost după mine, eu nu-mi doream să picăm cu Şahtior Doneţk. Vom merge însă, vom intra pe teren şi sunt convins că meciul nu este jucat din start.

Este Timişoara o echipă pregătită să înfrunte câştigătoarea Cupei UEFA?
G.C.: La Timişoara există un lot valoros şi o echipă competitivă. O formaţie care poate juca fără să se facă de râs cu Şahtior. Vom juca primul meci în Ucraina şi după aceea vom vedea ce o fi.

Este un avantaj că jucăm returul pe teren propriu?
G.C.: Nu cred că în Cupa Campionilor mai poate fi vorba despre avantaj sau dezavantaj. E adevărat însă, multe vor depinde de prima partidă din Ucraina.

Comentarii

comentarii