Acasă Administraţie Chizătău și mai multe străzi din Ghiroda rămân fără apă luni. Ce...

Chizătău și mai multe străzi din Ghiroda rămân fără apă luni. Ce trebuie să facă cetățenii?

1129
DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, luni, 18 mai 2020, între orele 9 și 17, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Ghiroda pe străzile Victoria și Făgăraș.  Lucrarea este necesară pentru montarea unor hidranți pe  rețeaua de distribuție a apei din localitate și este realizată de către Primăria Ghiroda.

Tot luni, 18 mai 2020, între orele 9 – 15, presiunea apei va fi scăzută în localitatea Chizătău din cauza lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervorului și rețelei de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Comentarii

comentarii