Acasă Economic Cifră de afaceri în creştere cu 76% pentru ETA Automatizări Industriale

Cifră de afaceri în creştere cu 76% pentru ETA Automatizări Industriale

DISTRIBUIȚI

Producătorul sistemului SafeFleet de monitorizare a flotelor auto prin GPS, ETA Automatizări Industriale din Timişoara (www.monitorizareflota.ro), a înregistrat în primele şase luni ale lui 2009 o creştere a cifrei de afaceri cu 76% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Performanţa financiară a fost generata de interesul în creştere al companiilor din România pentru controlul şi reducerea costurilor de operare a flotelor prin implementarea sistemului SafeFleet. Costurile implicate de gestionarea unei flote auto sunt un capitol important al costurilor operaţionale, dificil de gestionat într-o perioadă de criză.
"Economiile în costuri rezultate din managementul eficient al flotei printr-un sistem de monitorizare prin GPS ating procente deloc de neglijat, în jur de 25-30%. Eliminarea timpilor morţi, alocarea eficientă a maşinilor pe traseu, reducerea orelor suplimentare şi eliminarea furtului de combustibili sunt principalele surse de economii pentru companii. Creşterea vânzărilor din 2009 este un efect al strategiei noastre de vânzări, al poziţionării corecte a ofertei şi al avantajelor competitive pe care le avem pe piaţă. Faţă de anul 2008 am redus preturile cu 10% şi avem stabilit un target de vânzări de 2 milioane de euro în 2009," spune Cristian Nicolae, director adjunct – sales & marketing al ETA Automatizări Industriale.
Cei mai mulţi clienţi care au implementat sistemul SafeFleet în acest an vin din agricultură, transporturi, construcţii, distribuţie, securitate şi servicii financiare. Sistemul SafeFleet este instalat în peste 6500 de vehicule deţinute de 370 de companii din România şi străinătate.
Pe lângă sistemul SafeFleet pentru monitorizarea flotelor prin GPS, ETA Automatizări Industriale mai are în portofoliu soluţii SCADA şi telemetrie pentru industria de utilităţi publice, sisteme BMS pentru managementul inteligent al clădirilor, sisteme de telegestiune a contoarelor de energie şi soluţii M2M. Sistemul SafeFleet X510 a fost dezvoltat de ETA Automatizări Industriale pe platformele telematice produse de liderul mondial în domeniul M2M, compania Cinterion Wireless Modules care a implementat peste 800.000 de astfel de platforme în întreaga lume.

Comentarii

comentarii