Acasă Eveniment Cinci bărbaţi, cercetaţi pentru tâlhărie calificată, după ce au pătruns în locuinţa...

Cinci bărbaţi, cercetaţi pentru tâlhărie calificată, după ce au pătruns în locuinţa unui bătrân, l-au legat de mâini şi de picioare, l-au bătut şi i-au luat banii şi mai multe bunuri

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş fac cercetări faţă de cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Aceştia au pătruns cu feţele acoperite în locuinţa unui bătrân de 77 de ani, l-au legat de mâini şi de picioare, l-au lovit şi i-au furat banii, peste 28.000 de lei, dar şi mai multe bunuri şi alimente. Trei dintre bărbaţi au fost arestaţi preventiv. 

”La data de 30/31 decembrie 2021, 5 persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Brestovăţ, l-au agresat fizic şi l-au legat de mâini şi picioare, după care au sustras 28.600 de lei, două motofierăstraie şi 40 de kg. de produse alimentare. La data de 31 decembrie 2021, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, politiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au identificat 2 dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei, despre care existau informaţii că urmeaza să părăsească ţara, fapt  pentru care a fost organizată o acţiune de depistarea a acestora, iar, concomitent cu această activitate, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare”, transmite IPJ Timiş.  

În prima zi a noului an, la 1 ianuarie, au fost depistaţi, în Timişoara, doi bărbaţi, în vârstă de 31 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

”În urma percheziţiilor domiciliare, au fost depistate şi recuperate două motofierestraie, o parte din produsele alimentare şi 3.600 de lei. În urma audierilor, aceştia au fost retinuţi şi introduşi în arestul IPJ Timis, iar, la data de 2 ianuarie 2022, magistraţii au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. De asemenea, au fost extinse cercetările şi cu privire la cele trei persoane rămase nedepistate, iar, la data de 4 ianuarie 2022, poliţiştii au reuşit depistarea acestora, în Timişoara”, mai transmite IPJ Timiş.

Cei trei bărbaţi, de 22, 42 şi 51 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore şi urmează să fie introduşi în arestul IPJ Timiş, iar, în cursul zilei de miercuri vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii