Acasă Eveniment Cinci bărbaţi şi o femeie au furat dintr-un magazin 81 de telefoane...

Cinci bărbaţi şi o femeie au furat dintr-un magazin 81 de telefoane mobile, în valoare de 60.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Cinci bărbaţi şi o tânără au intrat prin efracţie intr-un magazin din Vulcan, judeţul Hunedoara, de unde au furat 81 de telefoane mobile în valoare de 60.000 de lei. Cu toţii au fost reţinuţi, după ce poliţiştii i-au identificat şi le-au percheziţionat locuinţele.

”În data de 21 mai 2024, în jurul orei 02:00, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie (prin forţarea uşii de acces) în incinta unui magazin, de unde au sustras 81 de telefoane mobile (prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 de lei)”, a transmis, joi, IPJ Hunedoara.

Poliţiştii i-au identificat pe hoţi, fiind vorba de 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani şi o femeie în vârstă de 26 de ani.

 ”Cei în cauză sunt 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani şi o femeie în vârstă de 26 de ani, faţă de care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor furt calificat şi complicitate la furt calificat, tăinuire şi complicitate la tăinuire. La data de 05 iunie a.c., poliţiştii au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Vulcan, care au vizat locuinţele celor bănuiţi de comiterea faptelor menţionate, ocazie cu care au fost identificate şi recuperate 15 telefoane mobile, o sumă de bani şi diferite bunuri  folosite la comiterea infracţiunii”, a mai precizat IPJ Timiş.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei şase pentru 24 de ore,  urmând ca aceştia să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Petroşani cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii