Acasă Actualitate Cinci noi construcţii ciudate au fost amplasate pe post de staţii de...

Cinci noi construcţii ciudate au fost amplasate pe post de staţii de trotinete în Timişoara

907
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara cotinuă dezvoltarea în forţă a transportului local şi a pus în funcţiune 75 de noi trotinete. Sistemul s-a bucurat de succes între timişoreni, aşa că a fost extins, la pachet cu nişte construcţii ciudate, hisoase, realizate din cornier de fier şi acoperite cu plăci de policarbonat. Sunt staţii de trotinete, spune primarul Nicolae Robu, care e mândru de extinderea sistemului de transport local. Iniţiativa continuă şi în această lună, cu alte noi asemenea ciudăţenii arhitectonice.

„Deschidem noi staţii de trotinete. Sunt 75 de noi trotinete, vor fi încă zece staţii, acum sunt gata cinci, la Catedrală – Parcul Central, staţia de la Spitalul Judeţean, la Parcul Botanic, la sediul UPT – Corpul R de lângă pasajul Jiul, respectiv cea de la Cantina Studenţilor a UPT. În decembrie deschidem altele noi, acestea vor funcţia la Universitatea de Ştiinţe Agricole (n.r. Calea Aradului), la sediul Facultăţii de Rconomie şi Administrare a Afacerilor (str. Pestalozzi), la Facultatea de Arte, La Facultatea de Medicină şi staţia Gheorghe Lazăr, la intersecţia cu bulevardul Cetăţii. Foarte mulţi oameni folosesc mijloacele de transport alternative”, a declarat Robu.

Întrebat dacă staţia hidoasă de la Parcul Botanic are aprobare de la Direcţia de Cultură, fiind instalată într-o zonă de protecţie, extrem de nervos, primarul a răspuns că dacă un asemenea document ar fi fost necesar şi nu a fost solicitat, cine e de vină va plăti: „Dacă era nevoie trebuia obţinută, dacă nu, cineva a greşit şi să intre în litera legii”.

Comentarii

comentarii