Acasă Cultura Cinci super-spectacole la Teatrul Național Timișoara. Iată regulamentul de participare!

Cinci super-spectacole la Teatrul Național Timișoara. Iată regulamentul de participare!

DISTRIBUIȚI

Teatrul Național Timișoara continuă spectacolele cu prezența publicului în sală. Astfel, vineri 14.05 – 19:00, în Sala 2 va avea loc Freak Show,  sâmbătă 15.05 – 19:00 Sala 2 tot Freak Show, iar duminică 16.05 – 19:00 Sala Mare, Mătușa Julia și Condeierul.

Marți 18.05 – de la ora 19:00, în Sala Mare, celebrul Aeroport, iar joi 20.05 – 19:00, tot în Sala Mare Mata Hari -Live Streaming.

Accesul în Sala Mare începe cu o oră înainte de spectacol,  în condiții de siguranță, pe baza declarației pe propria răspundere semnate de spectatori și în urma triajului observațional, capacitatea maximă a sălii fiind de 30%, conform reglementărilor epidemiologice în vigoare.

De sâmbătă, 8 mai, după jumătate de an, actorii și spectatorii s-au0 regăsit față în față, dovada bucuriei pe care o provoacă această întâlnire fiind numărul mare de bilete achiziționate on-line în primele 2 zile de la lansarea programului lunii mai pe site-ul www.tntimisoara.com, respectiv pe platforma de vânzări on-line Eventim.

Și tot în pregătirea acestui moment atât de așteptat al reîntâlnirii cu publicul, Teatrul Național din Timișoara a mai făcut un pas important. De acum, spectacolele programate la Sala 2 vor fi mult mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Astfel, Teatrul Național a instalat la Sala 2 o platformă de acces pentru persoane cu dizabilități, inițiativă finanțată de compania Flextronics România.

Biletele pot fi achiziționate on-line, pe www.tntimisoara.com sau  la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2) cu program de funcționare marți – duminică, între orele 11- 19.

Pentru a vă putea bucura de o experiență frumoasă în condiții de siguranță, vă rugăm să citiți și să respectați cu strictețe Regulamentul spectatorului, după cum urmează:

REGULAMENTUL SPECTATORULUI PRIVIND MĂSURILE DE PREVENIRE A INFECTĂRII CU NOUL CORONAVIRUS ȘI PENTRU ASIGURAREA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Prezentul regulament a fost întocmit în baza Ordinului 3.245/1.805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii.
Art. 1 La achiziționarea biletelor, spectatorii vor lăsa date de contact (nume, număr de telefon și adresă de e-mail).

Măsura se aplică atât pentru biletele achiziționate online, cât și pentru biletele achiziționate la Agențiile de bilete. Aceste informații vor fi utilizate exclusiv în cazul în care se descoperă ulterior existența unei persoane depistate pozitiv cu COVID – 19, în vederea anchetei epidemiologice.

Art. 2 Pentru evitarea răspândirii coronavirusului, se recomandă achiziționarea biletelor cu cardul sau cu telefonul.
Art. 3 Pentru spectacolele organizate în sălile de spectacole, se va aloca câte un scaun liber între spectatori. Prin excepţie de la această regulă, minorul în vârstă de sub 12 ani poate sta pe scaunul de lângă adultul însoţitor, iar un însoţitor adult poate sta lângă maximum 2 minori, fără a avea spaţii libere între ei. Această configurație este posibilă doar pentru biletele achiziționate la Agențiile de bilete, nu și online.
Art. 4 Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului la Agenția de bilete a TNTm (tel. 0256.201.117), cu cel puțin două ore înainte de începerea spectacolului.
Art. 5 Accesul în spațiul de spectacol va începe cu o oră înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
Art. 6 Accesul spectatorilor în spațiul destinat publicului este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
Art. 7 La intrarea în sălile de spectacole, spectatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrare.
Art. 8 Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în spațiul de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
Art. 9 Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție.
Art. 10 Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.
Art. 11 Accesul în sălile de spectacole se va face în ordinea venirii spectatorilor cât mai devreme posibil, fără a staţiona pe hol, sau în cazul în care acest lucru nu este posibil accesul în sală se va efectua începând cu rândurile cele mai îndepărtate de intrarea în sală
Art. 12 Ieşirea din sălile de spectacole se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieşirea din sală, pe uşile de evacuare.
Art. 13 Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
Art. 14 Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, conform normelor în vigoare.

Biletele pentru spectacolele programate pot fi achiziționate on-line și la Agenția de bilete Mărășești, începând cu data de 4.05.2021, revenind la programul normal de funcționare: marți – duminică, între orele 11- 19. În zilele în care sunt programate spectacole la Sala 2, Agenția de bilete Sala 2 se va deschide cu 2 ore înaintea reprezentației, Agenția de bilete Mărășești urmând să fie închisă în acel interval orar.

Teatrul Național vă dorește o experiență minunată la spectacolele sale!

 

Comentarii

comentarii