Acasă Monden/Lifestyle Cine este bomba sexy pentru care Dan Alexa şi-a luat un pumn...

Cine este bomba sexy pentru care Dan Alexa şi-a luat un pumn în figură de la Anamaria Prodan

DISTRIBUIȚI

Dan Alexa s-a ales cu un pumn în figură de la cea despre care nu demult spunea că este “sufletul lui”. Ce este acum în sufletul antrenorului de la Astra Giurgiu, după ce Anamaria Prodan a avut o ieşire nervoasă şi i-a aplicat o corecţie, numai el ştie. Cert este că lui Alexa are cine să-i oblojească rănile după “meciul” din vestiare cu sexy-impresara. Click! a aflat cine este bruneta focoasă de la care a pornit întregul scandal şi cu care a plecat ulterior de la stadion.

Comentariile după remiza Astra Giurgiu-Fc Botoşani, meci încheiat cu scorul 2-2, au pălit în faţa unui episod absolut halucinant care s-a petrecut după partida de fotbal. La vestiare, Dan Alexa, antrenorul de la Girugiu, şi impresa Anamaria Prodan au fost protagoniştii unei scene în urma căreia primul s-a ales cu un pumn în figură. După o discuţie de câteva minute, impresara a văzut roşu în faţa ochilor şi nu a mai ţinut cont de nimic. Se pare că cea care a provocat întregul scandal este o tânără brunetă pe nume Andrada, despre care se spune că este fosta sau actuala iubită a lui Alexa. Tânăra a venit la meciul Astra – FC Botoşani şi a refuzat să plece la finalul partidei.

Andrada s-a postat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură. 

Ulterior, după scena în care Alexa a fost lovit, antrenorul Astrei şi Anamaria Prodan au urcat în birou, pentru a discuta despre cele întâmplate. După aproximativ 10 minute, în birou a fost chemată şi fosta iubită a lui Alexa. Cei trei au discutat aproximativ jumătate de oră, timp în care au încercat să lămurească lucrurile, iar la final au ieşit toţi trei din clădire în acelaşi timp. Alexa şi Anamaria Priodan în faţă, iar în urma lor Andrada.

Deşi cei doi au încercat să nege evidenţa şi scena care ar fi pornit de la gelozie, Click! a aflat că Andrada şi Alexa formează un cuplu, iar dovada sunt imaginile surprinse de fotoreporterii noştri săptămâna trecută, pe plaja IpaNera din Mamaia.

Într-un costum de baie sexy, alb cu volane bleu, bruneta a fost lipită de Alexa. Cei doi s-au cunoscut se pare în urmă cu doi ani după divorţul antrenorului de Izabela, femeia care i-a dăruit doi copii.

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că prezentatoarea “Gospodar fără pereche” (Pro Tv) ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu.

Sursa: Click.ro

Comentarii

comentarii