Acasă Actualitate Cine este medicul de la Spitalul de Copii din Timișoara depistat de...

Cine este medicul de la Spitalul de Copii din Timișoara depistat de polițiști în timp ce se pregătea să-i facă sex oral unui minor în vârstă de 16 ani

DISTRIBUIȚI

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara, medicul pediatru care, aseară, a fost depistat de polițiști în timp ce se pregătea să să-i facă sex oral unui minor în vârstă de 16 ani, pe care l-a racolat de pe Tinder, a stârnit discuții aprinse pe rețelele de socializare. Oamenii se întreabă, pe bună dreptate, dacă acesta mai poate să-și desfășoare activitatea într-un spital de copii.

Incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21, pe strada Locotenent Ovidiu Balea din Timișoara, sub podul peste calea ferată de la ieșire din oraș, spre Săcălaz. Un echipaj al Secției 4 Poliție, aflat în patrulare, a observat într-un autoturism doi indivizi care le-au trezit suspiciuni.

Oamenii legii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr în vârstă de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcut, iar polițiștii și-au dat seama că între cei doi ocupanți ai autoturismului se petrecea ceva mai mult decât o simplă discuție.

Minorul a susținut că i-ar fi spus bărbatului că are 18 ani și nu 16. Medicul a fost doar amendat cu 1.000 de lei.

În vârstă de 41 de ani, medicul originar din județul Arad, căsătorit, tatăl a doi copii, chiar dacă are un CV impecabil, cu stagii de pregătire la un spital universitar din Irlanda, prin înclinația sa spre pedofilie îi poate pune în pericol pe pacienții săi minori de Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara.

Acum rămâne la latitudinea conducerii Spitalului de Copii să dispună, cât mai repede, măsuri de protejare a imaginii celei mai importante unități medicale destinate salvării sănătății copiilor din vestul țării.

 

Comentarii

comentarii