Acasă Actualitate Cine pune ștampila pentru educație? Elevii față în față cu candidații la...

Cine pune ștampila pentru educație? Elevii față în față cu candidații la Primăria Timișoara. Veniți!

734
DISTRIBUIȚI

Alegerile locale se apropie, iar elevii doresc să afle viziunea candidaților la Primăria Timișoara despre educație, de aceea pe data de 11 septembrie, de la ora 15:00, la Bastionul Maria Theresia, va avea loc dezbaterea publică “Cine pune ștampila pentru educație?”.

Alexandra Trușcă, președinta Consiliului Județean al Elevilor Timiș, a explicat că dialogul cu factorii decidenți este esențial în activitatea de reprezentare pe care o derulăm.

Consiliul Național al Elevilor a lansat demersul “Educația prioritară, nu doar în campanie electorală”, tocmai pentru a îmbunătăți colaborarea dintre decidenți și reprezentanții elevilor.

În această campanie a fost redactată o scrisoare de angajament pentru toți candidații la alegerile locale, prin care aceștia își asumă obiective importante în educație, cum ar fi acordarea burselor în mod echitabil, asigurarea transportului gratuit, asigurarea infrastructurii școlare pentru elevii cu dizabilități și multe altele.

Dezbaterea este temelia unei democrații sănătoase, așa că echipa Consiliului Județean al Elevilor Timiș face un apel către toți candidații la Primăria Timișoara pentru a participa la eveniment.

”Considerăm importantă viziunea asupra educației, materializată prin acțiuni concrete. Subiectele discutate în decursul zilei de vineri sunt cele menționate în cadrul scrisorii. De asemenea, vom prelua și întrebări din public pentru a transparentiza dezbaterea și procesul decizional.

Așadar, îi invităm pe candidații la Primăria Timișoara pentru a ni se alătura pe data de 11 septembrie de la ora 15:00 la Bastionul Maria Theresia într-o dezbatere privind viitorul educației din Timișoara.

Evenimentul “Cine pune ștampila pentru educație?” este pentru fiecare elev din Timișoara și pentru ca fiecare cetățean să afle viziunea candidaților la Primăria Timișoara despre educație.

Ne dorim ca această dezbatere să fie una transparentă, una care să ne convingă că domeniul educațional poate tinde spre un viitor mai bun”, a declarat Alexandra Trușcă.

Comentarii

comentarii