Acas─â Actualitate Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai

Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai

515
DISTRIBUIȚI

Pe 27 mai 1896, Rom├ónia frem─âta cuprins─â de o emo╚Ťie neobi╚Önuit─â pricinuit─â de difuzarea primei proiec╚Ťii cinematografice pe plaiuri mioritice. C├ót─â ner─âbdare, curiozitate ╚Öi interes au st├órnit aceste noi inova╚Ťii ce urmau s─â marcheze de acum ├«nainte via╚Ťa celor mai mul╚Ťi dintre noi. ╚śi iat─â c─â aproape 125 de ani mai t├órziu, fream─âtul revine, emo╚Ťia cre╚Öte: nu din cauza unei noi inven╚Ťii, ci de aceast─â dat─â datorit─â reg─âsirii unui vechi prieten drag, marele ecran care revine acum la via╚Ť─â. Din 27 mai 2021 por╚Ťile Cinema City se redeschid pentru to╚Ťi aceia care au a╚Öteptat cu ner─âbdare s─â-╚Öi reia locul ├«n fotoliul lor confortabil de cinema, cu o cutie de popcorn ├«n m├ón─â ╚Öi cu inima deschis─â pentru a porni ├«n noi aventuri de neuitat.

Multe s-au schimbat ├«n ultimul secol, cum de asemenea ╚Öi mai multe s-au schimbat ├«n ultimul an. Ceea ce a r─âmas neschimbat e dorin╚Ťa de a tr─âi emo╚Ťii de neegalat ├«n fa╚Ťa marelui ecran. Marile pove╚Öti au nevoie de spa╚Ťiu pentru a se desf─â╚Öura ├«n fa╚Ťa ochilor no╚Ötri, oamenii au nevoie de experien╚Ťe memorabile care s─â-i ╚Ťin─â cu inima la gur─â. Entertainment-ul de calitate e ├«ntotdeauna apreciat la adev─ârata lui valoare, cinefilii din ├«ntreaga lume s─ârb─âtorind prilejul de redescoperi ac╚Ťiunea, efectele speciale ╚Öi replicile spumoase, iar Cinema City a mizat ╚Öi mizeaz─â pe cele mai importante trenduri cinematografice, precum IMAX, 4DX sau VIP.

Dup─â o ├«ndelungat─â pauz─â de peste 1 an, ├«ntreaga industrie se ├«ntoarce la via╚Ť─â. Exact ca ├«ntr-o produc╚Ťie de mari propor╚Ťii ╚Öi Cinema City reintr─â ├«n ac╚Ťiune: echipa e gata s─â te ├«nt├ómpine ├«n noi universuri cinematografice, 27 de multiplexuri cu 242 de s─âli de cinema din 20 de ora╚Öe ├«╚Öi deschid u╚Öile pentru a te primi cu c─âldur─â, ├«n timp ce peste 40,000 locuri sunt preg─âtite pentru a face fa╚Ť─â entuziasmului nest─âvilit al iubitorilor de cinema. Pentru c─â vizionarea filmelor ├«n s─âlile de cinema e o experien╚Ť─â care merit─â tr─âit─â al─âturi de membrii aceleia╚Öi comunit─â╚Ťi cinefile, zeci mii de inimi ce bat ├«n acela╚Öi timp, mii de respira╚Ťii ├«ntret─âiate de emo╚Ťie ├«n a╚Öteptarea inefabilului.

Nimic nu se compar─â cu senza╚Ťia unic─â pe care o ai atunci c├ónd luminile se sting, iar tu e╚Öti gata s─â te pierzi ├«ntr-o poveste captivant─â, str├óng├ónd la piept o pung─â de popcorn sau m├óna persoanei cu care mergi la film, ad├óncit confortabil ├«n fotoliul comod ├«n timp ce sunetele puternice ╚Öi lumina cald─â te ├«nv─âluie ╚Öi te poart─â ├«ntr-o nou─â lume de neuitat. Sala de cinema este ╚Öi va fi ├«n continuare cel mai bun mod de a tr─âi un film la intensitatea potrivit─â, de a da fr├óu liber imagina╚Ťiei ╚Öi de a reg─âsi al─âturi de al╚Ťi cinefili bucuria ├«mp─ârt─â╚Öit─â de a visa. A╚Öa c─â preg─âte╚Öte-te, urm─âtoarea perioad─â ├«╚Ťi aduce o serie magnific─â de noi lans─âri de filme cu care te po╚Ťi delecta ├«n deplin─â siguran╚Ť─â, profit├ónd din plin de cea mai bun─â experien╚Ť─â cinematografic─â la Cinema City.

Prima s─âpt─âm├ón─â la film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie ╚Öi ac╚Ťiune:

  • direct de pe covorul ro╚Öu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bun─â actri╚Ť─â, cel mai bun regizor), ANOTHER ROUND (Oscar pentru cel mai bun film str─âin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, SOUL (Oscar pentru cea mai bun─â anima╚Ťie)
  • filmul rom├ónesc r─âspunde ╚Öi el chem─ârii Marelui Ecran aduc├ónd ├«n prim plan c├ó╚Ötig─âtorul Ursului de Aur la Berlin, BABARDEAL─é CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC
  • Robert de Niro, Morgan Freeman ╚Öi Tommy Lee Jones se ├«ntorc ├«n comedia THE COME BACK TRAIL, Liam Neeson revenind ├«n for╚Ť─â ├«n filmul de ac╚Ťiune THE MARKSMAN

De 1 iunie, v─â pute╚Ťi bucura din plin de avanpremierele mult a╚Öteptate:

  • CRUELLA, cu Emma Stone ├«n rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalma╚Ťieni ╚Öi
  • TOM & JERRY care v─â cheam─â s─â anivers─âm ├«mpreun─â 80 ani de la prima lor apari╚Ťie.

Urmeaz─â o var─â incendiar─â, plin─â de surprize, ├«n care vei re├«nt├ólni eroi dragi, vei tr─âi noi aventuri ╚Öi vei experimenta emo╚Ťii de neegalat: FAST & FURIOUS 9, CONJURING 3, A QUIET PLACE 2, BLACK WIDOW, HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania sau THE SUICIDE SQUAD fiind doar c├óteva dintre titlurile anun┼úate.

Programul complet al cinematografelor Cinema City, ├«mpreun─â cu detalii despre bilete ╚Öi promo╚Ťii vor putea fi g─âsite pe site-ul www.cinemacity.ro

Comentarii

comentarii