Acasă Actualitate Cinematograful solar vine la Timişoara

Cinematograful solar vine la Timişoara

DISTRIBUIȚI

ECO CLUB Timişoara continuă seria de acţiuni eco organizate la Timişoara, de această dată în colaborare cu Asociaţia Aristoteles Workshop (AWA) şi CosyMo’s SOLAR CINEMA şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara. Astfel. sâmbătă, 23 ianuarie, în Piaţa Unirii, va parca „Caravana Solar Cinema”.

VIDEO

Organizatorii pregătesc activităţi ECO în aer liber: ateliere eco de creare obiecte din diverse materiale şi ateliere de jonglerii, jocuri, expoziţii de produse bio şi handmade. Vor avea loc proiecţii eco de film, realizate în cadrul CosyMo’s SOLAR CINEMA – singurul cinematograf mobil din Europa care nu prejudiciază natura în nici un fel. Organizatorii evenimentului promit cele mai răsunătoare filme de la Festival du Film D’Environnement din Ile de France, Paris 2009.
Evenimentul este o inovaţie în materie de ecologie urbană şi este realizat cu sprijinul Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Librăriile Cărtureşti, Centrul de resurse pentru iniţiative etice şi sociale (CRIES), The Serious Road Trip, Cloud Factory, Freecycle Timişoara.
 

 

Comentarii

comentarii