Acasă Actualitate Ciolanul bate cultura. Fritz va vorbi despre… pace, lângă ceaunul cu fiertura...

Ciolanul bate cultura. Fritz va vorbi despre… pace, lângă ceaunul cu fiertura de fasole, pe… scena amenajată în fața Operei din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Umilirea timișorenilor, chiar de Ziua Națională! Dacă în campaniile electorale politicienii și primarii îi amăgeau pe alegători cu doi mici și o bere gratis, administrația Fritz a adaptat obiceiul noilor realități în stil… userist!

În demersurile disperate de a-i convinge pe timișoreni să îl realeagă în 2024, domnul primar și echipa lui au decis ca să îi umilească într-un mod de neimaginat: să le dea fiertură de fasole cu ciolan chiar în Piața Victoriei, în fața Operei Naționale Române și a Teatrului Național “Mihai Eminescu” Timișoara.

Sau, în fața Palatului Culturii, așa cum administrația Fritz denumește clădirea!!

Evenimentul se va numi într-un mod aberant și aiuritor “Prânz pentru Pace!”

Oare ce război s-a încheiat sau poate că dacă timișorenii mănâncă fasole cu ciolan în Piața Victoriei se oprește războiul din Ucraina sau cel din fâșia Gaza???!!!

Pentru ca sfidarea useristă a domnului primar Dominic Fritz față de timișoreni să fie absolută, așa cum a procedat de multe ori, ceaunul cu fiertura de fasole cu ciolan va fi urcat pe… scena amenajată în Piața Victoriei!!!!

Cine și-ar fi putut imagina așa batjocură fața de orașul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii…???!!!

!Pe scena amenajată în Piața Victoriei, un ceaun mare va fi punctul central al evenimentului, înconjurat de invitați așezați în jurul lui. Aceștia vor ține discursuri cu îndemn la pace și înțelegere, contribuind la atmosfera de comuniune și solidaritate.

Evenimentul „Un Prânz pentru Pace” este deschis publicului și încurajează participarea activă a tuturor celor dornici să contribuie la promovarea păcii, înțelegerii și nu în ultimul rând al bogăției gastronomice din zona Banatului.

Evenimentul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” si este finanțat de Centrul De Proiecte prin programul GROW, cu fonduri de la Ministerul Culturii”, precizează organizatorii.

Comentarii

comentarii