Acasă Eveniment Circulaţie blocată de un TIR răsturnat

Circulaţie blocată de un TIR răsturnat

617
DISTRIBUIȚI

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc, duminică, pe DN 58, drum ce leagă oraşele Caransebeş şi Reşiţa. Din cauza unei pete de ulei de pe asfalt, un TIR încărcat cu 40 de tone de fier vechi a început să patineze pe loc într-o pantă, după care a luat-o la vale. Mastodontul s-a oprit în şanţul din marginea drumului, întors cu remorca la 90 de grade, blocând un sens de circulaţie într-o curbă deosebit de grea şi în pantă. Ca spectacolul să fie complet, TIR-ului i s-a spart şi rezervorul de combustibil, în care erau 400 de litri de motorină. Conştient de pericolul poluării, şoferul a cerut ajutor la 112, iar la faţa locului au sosit pompierii militari, care au oprit scurgerea de combustibil, după care au spălat carosabilul cu un detergent special.
Circulaţia a fost îngreunată mai bine de două ore între Reşiţa şi Caransebeş, iar la un moment dat, aceasta a fost oprită pentru aproape jumătate de oră.
Şoferul spune că pata de ulei avea 150 m şi că a început să derapeze şi s-a oprit în şanţ. Sergent major Mihai Dumitraşcu, din cadrul ISU Semenic, spune că au fost solicitaţi să spele carosabilul.

Comentarii

comentarii