Acasă Eveniment Circulaţia este restricţionată pe autostrada A1, între Ilia şi Deva, după un...

Circulaţia este restricţionată pe autostrada A1, între Ilia şi Deva, după un accident rutier

DISTRIBUIȚI

Circulaţia este restricţionată, marţi seară, pe autostrada A1, pe sensul Ilia-Deva, unde a avut loc un accident rutier, după ce o maşină condusă de o femeie a lovit parapetul. 

”Accident rutier pe A1 km 375 sensul de mers Ilia-Deva. Intervine Secţia de pompieri Ilia. După sosirea echipajelor de pompieri la locul accidentului s-a constatat faptul că un autoturism marca Mercedes cu număr de Germania a acroşat parapetul”, a transmis ISU Hunedoara.

 O femeie se afla la volan, ea fiind singură în autoturism. Nu a fost nevoie de transportul acesteia la spital.

”În urma accidentului a rezultat o singură victimă (femeie) doar cu stări de panică. Persoana respectivă este evaluată de echipajul SAJ, aceasta refuzând transportul la spital. Echipajul de pompieri asigură măsuri PSI la locul accidentului şi spăşare de carosabil”, a precizat ISU Hunedoara.  

În urma accidentului se circulă cu restricţii pe o porţiune de aproximativ 200 de metri, în zona în care a avut loc accidentul.

”O bandă de circulaţie este blocată temporar pe o porţiune de aproximativ 200 m, iar poliţia autostrăzi asigură semnalizarea corespunzătoare pe acel segment”, a transmis ISU Hunedoara.

Comentarii

comentarii