Acasă Eveniment Circulaţie autoturismelor oprită pe DN6 din cauza unei viituri

Circulaţie autoturismelor oprită pe DN6 din cauza unei viituri

2236
DISTRIBUIȚI

Circulaţia autoturismelor a fost oprită pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin din cauza unei viituri care a ajuns pe partea carosabilă a şoselei. Autocamioanele circulă dirijat, pe o bandă. 

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, viitura a pătruns pe DN6, pe ruta Domaşnea – Teregova, din judeţul Caraş- Severin. Intervin pentru curăţarea drumului, 19 pompieri militari cu 7 motopompe transportabile, membri SVSU Teregova şi Armeniş şi echipaje IPJ.

Din cauza viiturii, circulaţia este oprită pentru autoturisme. Autocamioanele circulă dirijat, pe partea dreaptă. Şoferii sunt sfătuiţi să folosească rute ocolitoare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin au anunţat că în cursul zilei de marţi, în satul Feneş un podeţ a fost colmatat, un drum a fost inundat, precum şi 20 de curţi, iar în localitatea Rusca a fost oprită circulaţia pe DJ 608 din cauza unei viituri pe o lungime de 300 de metri.

În comuna Teregova au fost înregistrate scurgeri de pe versanţi, s-a inundat un drum şi opt curţi.

Judeţul Caraş- Severin se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de ploi. Cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Comentarii

comentarii