Acasă Actualitate Cisternă de mare capacitate în dotarea ISU Timiş, în urma unei investiţii...

Cisternă de mare capacitate în dotarea ISU Timiş, în urma unei investiţii de 420.000 de lei a Consiliului Judeţean

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a achiziţionat cu suma de 420.000 de lei o cisternă de mare capacitate care a intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş. Această cisternă le va fi de folos pompierilor pentru a interveni în cazul unor situaţii cum ar fi incendiile de vegetaţie. 

“Intervenţiile în cazul incendiilor de vegetaţie vor fi mai rapide şi eficiente. Consiliul Judeţean Timiş a dotat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu o cisternă de mare capacitate, de 29.000 de litri”, transmite, marţi, Consiliul Judeţean Timiş.

Investiţia se ridică la 420.000 de lei şi va fi de folos pompierilor timişeni nu numai în cazul incendiilor de vegetaţie, ci oriunde nu există acces rapid la reţele de apă.  

“La nevoie, aceasta poate fi realimentată şi din lacuri sau râuri. De asemenea, cisterna poate transporta şi apă potabilă în zone calamitate”, mai transmite CJ Timiş.  

Consiliul Judeţean Timiş achiziţionează anual echipamente indispensabile intervenţiilor în situaţii de urgenţă. Anul acesta va mai dota ISU cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un ATV de intervenţie, un motoventilator pentru evacuare fum şi o platformă hidraulică.

Comentarii

comentarii