Acasă Politica Ciuhandu: Dacă USL ar susţine o alternativă cu primar independent sau neafiliat,...

Ciuhandu: Dacă USL ar susţine o alternativă cu primar independent sau neafiliat, putem discuta orice

DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, afirmă că nu a discutat, deocamdată, despre o candidatură a sa din partea USL, menţionând că vrea să rămână membru PNŢCD, însă "dacă dumnealor ar susţine o alternativă cu un primar independent sau neafiliat partinic" atunci se poate "discuta orice". 

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat marţi presei că între PNŢCD – gruparea Victor Ciorbea şi USL au loc negocieri la nivel central. "Au loc nişte negocieri la Bucureşti, nişte discuţii care nu s-au finalizat. Ele continuă, pe moment nu pot spune mai multe lucruri. Se negociază un protocol, este o chestiune de aspecte politice, juridice. Eu nu cunosc ce se discută acolo" , a declarat Gheorghe Ciuhandu. Primarul Timişoarei a precizat că doreşte să îşi păstreze calitatea de membru PNŢCD.

"Deocamdată, eu nu am discutat să candidez pentru USL. Eu am spus, în repetate rânduri, că doresc să-mi păstrez calitatea de membru PNŢCD şi că nu pot să intru ca membru de partid într-o combinaţie politică. Dacă dumnealor (USL – n.r.) ar susţine o alternativă cu un primar independent sau neafiliat partinic, putem discuta orice, dar acum discuţia e prematură. Toată lumea discută despre candidatura mea, dar cât am avut mandat şi am vrut să fac ceva pentru oraşul acesta, de multe ori am fost tamponat în diverse feluri şi de către diverse persoane. Nu port ranchiună nimănui, se pare că nu-s chiar aşa de rău cum ziceau unii că aş fi. Eu am căutat să fac pentru oraş. Mă gândesc că poate şi alţii îşi dau seama că nu am făcut ceva cu rea-voinţă. Nu am niciun angajament, deocamdată, luat faţă de nimeni. Nu pot să mă afiliez politic în altă parte, că nu am cum, fiind membru de partid în PNŢCD, dar, în ipoteza în care decid să candidez şi pot să am susţinere ca independent, evident că se poate discuta de o candidatură independentă. Am avut discuţii cu diverse formaţiuni, cu diverse persoane, cum se şi practică peste tot în lume, înainte de alegeri se fac regrupări. Nu am niciun fel de angajament în momentul de faţă", a declarat Ciuhandu. Întrebat de ce crede că pe lista USL nu se regăseşte, cu nume, niciun candidat din judeţul Timiş, la Consiliul Judeţean şi la Primăria Timişoara, Ciuhandu a răspuns că nu vrea să comenteze.
 

Comentarii

comentarii