Acasă alegeri locale 2012 Ciuhandu rămâne indecis: „Mă gândesc mult la candidatură, nu-i o chestiune simplă”

Ciuhandu rămâne indecis: „Mă gândesc mult la candidatură, nu-i o chestiune simplă”

625
DISTRIBUIȚI

Orza în locul lui Ciuhandu, la Primăria Timişoara !?

Gheorghe Ciuhandu rămâne indecis în privinţa candidaturii pentru al cincilea mandat la Primăria Timişoara. Acesta a vorbit în coduri şi a reuşit să alimenteze zvonurile conform cărora s-ar retrage din cursă.

Locul său ar putea fi luat chiar de către Adrian Orza, preşedintele PNŢCD Timişoara şi viceprimarul capitalei Banatului.

„Până la urmă, nu este importantă o persoană, ci ideea pentru care luptăm”

„Mă gândesc mult la candidatură, nu-i o chestiune simplă. Trebuie să cumpăneşti în detaliu ce faci, dacă ai simţul răspunderii. Dacă aş fi un tip avid de putere, aş fi fost în USL sau în UNPR, aș fi fost candidat asumat şi mă puneau pe toate televiziunile în fiecare zi, dar nu mă interesează”, a declarat Gheorghe Ciuhandu, primarul Timişoarei. Joi va avea loc Biroul Permanent Judeţean al PNŢCD. Imediat vor fi anunţaţi candidaţii pe liste pentru Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. Tot joi sau cel mai târziu vineri ar putea fi anunţaţi şi candidaţii Uniunii pentru Timiş (PNŢCD-FDGR) la şefia CJT şi a Primăriei Timişoara. Ciuhandu nu a negat că membrii familiei l-ar sfătui să renunţe la un nou mandat. Se simte însă liber în familia sa. “Deocamdată, sunt un om liber în familia mea. Este adevărat, au şi ei părerile lor, ce nu converg întotdeuana cu părerile politice sau de altă natură. Până la urmă, nu este importantă o persoană, ci o colectivitate şi ideea pentru care luptăm. O să vă transmit ce am decis, nu ştiu dacă printr-un semn divin, dar în o zi-două-trei, veţi afla”, a mai spus Ciuhandu. Acesta a vorbit şi despre cei care au încercat să-l racoleze în ultimele luni. „Eu m-am convins, mai ales în ultimele luni, că m-au abordat diverşi nu pentru binele acestui oraş sau pentru calităţile mele personale, ci din dorinţa de a avea un aspirator electoral, de a avea o garanţie că le vin voturi. Pe mine acest stil de politică nu mă interesează”, susţine Ciuhandu.

 

 

Comentarii

comentarii